En fotografikers iakttagelser.

130156-7

Man får uppleva mycket som omkringsmygande fotograf. Jag har ofta tänkt på hur vardagen kan genomsyras av sex och porr. Det finns ju överallt!

Dagen kanske börjar med att du går ut och tar en fag... (alltså att du går ut och tar en bög)... För att fortsätta med påklädning av dina ofitta byxor, såvida du inte köpte HM:s modell fit slique när den fanns i butik. Annars finns du ju även andra slimfittade byxor. Om man nu vill ha det.

Sedan kanske du går till Svarta Korven för att äta en god frukost tillsammas med en vän som heter Patti och är finlandssvensk. Kanske avslutar du med en negerboll (eller kanske en negerballe, what do I know?)

När du gjort detta ska du förmodligen gå till jobbet/skolan där du kan stöta på BDSM-fenomenet, Master & Slave. Mycket vanligare än vad man tror!

Efter jobbet/skolan är du troligen slutkörd och går till Brunos hål för att köpa nya fags... Självklart bestämmer du dig för att du vill ha en röd hård prins, eller gärna två så räcker de ju längre.

Efter det äventyret går du för att träna, inte vad som helst utan det senaste, striptease aerobic! Där får du kanske utlopp för all din porrighet som du har inom dig. Sen går du och duschar och tappar tvålen...

Efter en lång dag med regn och aktiviteter är det dags att gå hem och du känner dig plötsligt mycket hungrig. Du äter en kolhydratåterställande banan för att sedan gå och handla lite mat. Där väljer du mellan köttfärslimpa eller wienerkorv. Till det vill du ha tuttliknande kroketter. Du dricker såklart mjölk... Du bestämmer dig för köttfärslimpan eftersom den är så stor och grov, sen går du hem i raskt takt.

På väg hem händer ingenting, förutom att du gör iakttagelsen att hela världen är våt, och vad kan det betyda? När du kommer hem lagar du din mat, äter upp den, och sätter dig sen vid datorn. Genast när du går online på msn får du ett meddelande från en idiot; "vad har du på dig? är du kåt?". "NEJ, jag är inte kåt". Du har fått nio nya mail varav fyra är Viagraspam, tre undrar om du inte vill köpa deras porrfilmer och en vill att du ska spela poker på deras sajt. Sen har du fått ett internetkvitto också. Skoj.

Om du har barn så berättar du såklart en godnattsaga för dem, och vad passar då bättre än sagan om Rapunzel och Rumpelstiltskin eller varför inte berätta om Ronja och rumpnissarna? Eller om du är förkyld och helst inte vill prata som ca 50% av Sveriges befolkning vid den här tidpunkten kanske du istället väljer att sätta på en film. Då kan det ju aldrig vara fel att visa en tecknad film, som kanske Snövit och de sju dvärgarna. 

Under hela dagen har du bara blivit påtvingad porr och sex och nu vill du äntligen ha lite lugn och ro. Du stänger av datorn och somnar framför tv:n strax innan tolv. När du vaknar igen klockan ett inser du att det var TV1000 och att du sovandes ligger och tittar på porr.

Det är en sorglig värld vi lever i! You cannot escape it!


Kommentarer
Postat av: Gustav

Erectnophobia, dear. En hemsk åkomma! den får du inte glömma, fast det är ju mestadels killar som drabbas av detta ideligen under dagarna

2007-02-07 @ 11:48:12
Postat av: micael

ha ha ha. grymt bra skrivet. Kusinen är stolt över att det Andersonska litterära arvet lever vidare.

2007-03-20 @ 01:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback