Del 1 - Vaddå Fultal?

image26

Mina kära läsare. Jag tänkte att jag skulle hjälpa till och leda er genom Fultalsdjungeln! 'Vafan är Fultal då?' sitter du väl och tänker alldeles ensam i din oergonomiska datorstol. Fultalet hjälper dig att räkna ut hur promiskuös du är. Det kan vara bra att veta om du till exempel vill veta hur promiskuös du har varit. Det kan också vara ett roligt samtalsämne om man är intresserad av hur promiskuösa andra folk är.

När man gör Fultalstestet skriver man in sin egen ålder, om man är man eller kvinna, samt vilket län man bor i. I steg två skriver man in årstalen på den yngsta och den äldsta man har sexat, och efter det får man fylla i antal partners som man har haft. Testet avslutas med en sanningskontroll där du kryssar i en ruta (jag lovar att jag talar sanning... blablabla). Efter detta trycker du 'visa testresultat' och din alldeles egna fultalsanalys dyker upp.

Det finns nio olika fultalsgrupper, grupp ett är för det oskyldiga Hallelujafolket och i grupp nio för riktiga sexmissbrukare (här skulle jag vilja dra en parallell till Dantes helvete, som också det hade nio kretsar).

Utdrag från olika grupper;

Fultalsgrupp 1
Även om du inte känner till det, eller helt enkelt inte velat erkänna det för dig själv så talar ditt resultat sitt tydliga språk:
Du är frikyrklig. Vi ber dig därför söka upp närmaste pingstförsamlig omedelbums! Där är det enda kreativa orala arbete du behöver utföra att tala i tungor, vilket borde lindra din prestationsångest. Om du skulle råka befinna dig i trakten kring Knutby avråder vi dock från detta.

Fultalsgrupp 2

Jojo, här har vi med 80% sannolikhet en studerande på en Teknisk Högskola.
   Är du inte det kommer du att bli det, och vill du inte bli det, bör du bli tvångsinskriven på Chalmers (ett lagförslag håller på att beredas i Riksdagen). Ligger du i detta intervall är du nämligen medveten om din låga fultalssituation men har ännu inte kunnat göra något åt den. För att inte låta problemet gå dig åt huvudet bör du därför ägna din tankekraft åt matematiska problem, supa dig redlös eller sy på fler märken på din overall.


Fultalsgrupp 3

(Svensson)

Fultalsgrupp 4
(Helt vanlig och värdelös)


Fultalsgrupp 5

(Lite bättre, men inte tillräckligt)

Fultalsgrupp 6
Jojo, här har vi legat i!
   Du ligger över vad socialstyrelsen anser som normalt och är du inte gift ska du nog ta och fundera över om du kan pressa in ett bröllop i nästa veckas schema. Detta för att visa att du aktivt gör något för att bromsa dit skenande fultal. Vad du behöver är att slå dig till ro med en man/kvinna och börja leva ett normalt liv där dubbelmackor och kebabspett är maträtter och inget annat!

Fultalsgrupp 7
Hmmmm? För att komma upp i fultal av denna dimensionen har du antingen haft en herrans massa partners eller en intim relation med någon av dina vänners farföräldrar. Troligtvis har du en knullgunga monterad i ditt vardagsrum och ditt beteende bottnar inte i något annat än dålig karaktär. Vårt råd till dig är att snarast gå i kloster.

Fultalsgrupp 8
FY! Antagligen är du känd från TV med alkoholproblem och/eller allvarliga problem med synen. Alternativt är du entusiastisk redaktör för en Swinger-spalt på en herrtidning som reser land och rike runt för att betygsätta olika klubbar.


Fultalsgrupp 9

Är du inte en 50-årig rockgubbe, avdankad porrfilmsstjärna eller mytoman råder vi dig att genast söka hjälp. Du har ett allvarligt fultalsproblem och troligtvis de flesta könssjukdomar kända av mänskligheten.

Kanske kan du genom att läsa detta lista ut vilken Fultalsgrupp just Du tillhör. Eller kanske inte.  Imorgon återkommer jag med mer (och intressantare) information om det ökända Fultalet.

Sov gott och dröm om Fultalet kära vänner!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Isa, Isa, Isa. Det här var ju spännande.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback