Del 2 - Fultalsstatistiken

image27

Idag kära läsare ska vi gå igenom lite fultalsstatistik. Framförallt då gällande Skåne. På Fultalssidan har man delat upp Skåne och Malmö i två olika grupper, eftersom Malmö ligger något över riksgenomsnittet (en stad full av lösaktigt folk).

Skåne klassas som en sund Fultalsregion som ligger precis på det snitt som det bör göra. Hela 7175 personer har testat sig i Skåne och av dessa tillhör hela 48% (!) Fultalsgrupp 5 eller högre. 45% av damerna och 50 % av herrarna. Detta betyder att i princip halva Skåne bör bromsa sin Fultalshöjning, eftersom de som tillhör grupp 5-9 ligger över Socialstyrelsens rekommenderade Fultal. Dock är damerna aningen skötsammare. På Skånes Fultalsanalys kan man läsa följande;


"Sund Fultalsregion.
Här praktiseras missionärsställningen med jämna och sunda intervall. Mellan välklippta radhushäckar grillas det flintastekar och dricks La Chasse. Sex sker främst i reproduktions-syfte men ibland även spontant, bara för nöjes skull (på kräftskivor etc.).
   Bor du i denna region kan du tryggt luta dig tillbaka och njuta av att leva i det samhälle våra förfäder än gång drömde om att bygga."


Fultalsmedel i Skåne är 98, 90 för tjejer och 103 för killar.


Om vi då tittar på Malmö är resultaten aningen mer alarmerande. Fultalet ligger på en skadlig nivå och inom en snar framtid kan vi förmodligen ana att hela Malmö kommer att bli naket. Ni vet ju vad man säger, "Det börjar med ett kallbadhus...". 
   I Malmö har 3218 personer testat sig (tyvärr inte hos gynekologen...). Här ligger 59% (!!!) i grupp 5 eller över. Malmö är fullt av sexmissbrukare. Av dessa ligger 56% av tjejerna och 61% av killarna i riskzonen för missbruk. På Malmös Fultalsanalys kan man läsa det här;

"Gränsområde.
I denna region har den breda massan, eller enskilda desperata och snuskiga individer, lyckats höja fultalsmedlet till en nivå som ligger på gränsen till vad socialstyrelsen betraktar som rent skadlig. 
   Bor du här bör du fundera över om du istället borde flytta till en lugnare och mer balanserad del av Sverige. Det kan finnas flera anledningar till att dina grannar ständigt ber om din familjs bilnycklar men inte verkar vilja låna er bil."


Fultalsmedlet här är 146. 120 för tjejer och 163 för killar. Skrämmande fakta.
Nedan är en finfin bild för dig som vill se Fultalsstatistik för hela Sverige;

image28

Och för dig som vill jämföra dig med andra i din ålder kommer här lite mer statistik;

image29

Så lycka till friends!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Måste påstå att det fortfarande är lite förvirrande ...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback