Det brinnande hatet.

image67

Den här tjejen var sjutton år. Kär. Hon mördades brutalt av upp till tusen hatande män från hennes hemstad. Brottet; hon rymde hemifrån med sin kärlek och konverterade från Yezidi till hans religion, islam.

För fyra månader sedan fick hon skydd av en muslimsk shejk, men efter en tids övertalning från hennes familjs sida att återvända hem gick hon med på det, då de sa att de hade förlåtit henne. What a fatal mistake. Hon möts av tusen män med stenar i sina händer. Hon har dragit skam över sin familj och sin släkt. Tvingas ner på marken. Folk spottar på henne, sparkar på henne. De drar av henne byxorna för att markera hur hon har smutskastat sin familj och sin religion. De kastar stenar på henne. Det finns inte en chans att hon kan försvara sig mot det brutala hat som brinner i Mosul, Irak, den dagen hon dör. Men ingen säger något. Hon sparkas i magen och skriker desperat efter hjälp. Sen slänger något en stor sten i hennes huvud och hon är död.

Varje år stenas flera tusen kvinnor till döds i Irak och Kurdistan. För brott som de kanske inte ens begått. Ibland för saker som inte ens är värda att kallas brott. Vid den här steningen fanns ett antal poliser närvarande, men istället för att försvara Du'a Khalil Aswad hetsade de snarare massan att döda henne. Det är tyvärr vardag att kvinnor mördas för heder, skam och religion...

Se filmerna av steningen
härINGET FÖR KÄNSLIGA!

Kommentarer
Postat av: micael

Det här är nästan mer än man klarar av att se. Vad ska man göra? Hur kan man hjälpa?

2007-05-12 @ 17:19:19
Postat av: micael

varför är det inga fler på denna sidan som tycker till om det här? HALLÅ, VAKNA!!!!!!!!!!!!!!

2007-05-15 @ 17:07:30
Postat av: Isa

Jag håller med. Tragiskt att så många kan läsa det utan att bli ens lite sugna på en diskussion. Det är faran i västvärlden.

Postat av: Sima

aså fan det är tagiskt att så lite har brytt sig om händelsen som skett lxm .." ni har det på video vad vill ni ha för mer bevis att hedersmord sker överallt" ja blir ba pissed..

2007-05-17 @ 14:30:07
Postat av: Isa

Det är så tragiskt! Tänk vilket fängelse de lever i! Konstant hotade och passade. De får knappt gå ur huset... Sorgligt..

2007-05-17 @ 14:36:34
URL: http://isao.blogg.se
Postat av: Anonym

Det är så jävla fel att man får göra på detta vis. Det jag känner för dessa människor som gör så här kan jag inte ens skriva ner här. Fy fan säger jag bara!! Vad är det för jävla människor!!!!!!! FY FAN!!!! Människor som skadar andra genom att antingen göra dem illa själva lr som här, att stå o kolla på har inget värde för mig. Idioter.

2007-05-18 @ 11:12:25
Postat av: Anonym

Varför tar du bort mitt inlägg för?
Världen borde göra någonting åt detta istället för att kolla bort!!! Fy fan det är ju så man börjar grina när man hör om detta. VAKNA!!!!!

2007-05-18 @ 11:18:09
Postat av: Isa

Jag har inte tagit bort det! Jag kan se det! Jag uppmanar ju för fan folk att tycka till!

2007-05-18 @ 13:53:02
URL: http://isao.blogg.se
Postat av: micke p

Fy fan vilka as det här är. är man kapabel att göra en sådanhär sak så har man inte rätt att leva!! en annan sak som är skrämmande är att vi släpper in sådana folkslag till pack i vårt land. fy fan. Hejja jimmie åkesson.

2007-05-18 @ 18:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback