Gaaaah

Jag TÄNKTE lägga upp två fina bilder, men blääää på blogg.se... Jag får nästan PMS! (Psychological Management Stress). När det händer så blir jag alltså så stressad att överheten blir underhet när jag försöker styra min hjärna. Detta är mycket komplext, men totallogiskt om man heter Isa iallafall! Störigt när man suttit och redigerat i tre timmar..... Hmpf! De kommer väl imorgon (idag) istället.

the Geek Movie Team

the Geek Movie Team
Eliott (dokumentation), Cissi (skådis), Johan (kameramannen), André (självaste regissören) och Emma (dokumentation, fixare och sammanhållande länk).

De som fattas är jag (stillbildsdokumentation), Håkan (som spelar badguy) och några andra hjälpande händer.. Anton, Magnus, Robin, Andreas. Fler namn kan jag inte!

Uppdatera mera!

Okej, okej, jag fattar....
 
^ ^ ^
Cissi


Okej, okej, jag fattar....

Ja, jag har varit urusel på det här med att uppdatera bloggen! Men alla mina hundratals kära läsare, misströsta inte! Allt är André Hedetofts fel och nu har han förhoppningsvis gått och ätit pepparkakor (blivit snäll). Det betyder att jag ska uppdatera mera. Det var ju ett tag sen jag skrev sist och det har hänt en hel massa sedan dess, även om det inte känns som det faktiskt gått så himla lång tid.

Kan glatt meddela att inspelningen av the Ultimate Geek Movie Teaser är klar nu! Alla har varit lika duktiga och hjälpsamma, och jag tror att André är en glad skit nu. Det skulle jag med vara (och är faktiskt... Jag är ju den osura typen som ni vet). I söndags fick vi thaimat och det var gott!

Bokat litereseliresor också. Den 6:e (eller var det 7:e?) mars åker jag till Stockholm för att praktisera hos min farbror. Där ska jag även träffa Cissi, så får hon väl visa mig stadens uteliv! Det blir trevligt. Sen kommer jag hem den 24:e. Sedan den 27:e bär det av till Newcastle med både mamma och pappa. Det är trevligt om de får se staden som jag ska bo i sen. Väldigt odåligt. De åker hem den 30:e mars och jag den 7:e april. Hoppas få det trevligt med Jess och Chris och deras vänner, och sedan hälsa på David och Gary i Haltwhistle.. Mandi ser jag också fram emot att träffa!

(Jag vet att detta ej är ett högkvalitativt inlägg men jag måste ju värma upp
med något eftersom jag är så ringrostig..)

Hämnden är ljuv...

fettsvett
Igår var jag på mycket bra humör. Det hela började med ett beslut, att vi skulle testfilma en jävligt dramatisk scen. I den behövde vi en sexig slips (se tidigare inlägg, bild tre) och en jävla cool mask. André var verkligen urdålig på att få på sig slipsen. Den sämsta slipspåtagaren jag träffat faktiskt. Detta utlöste en skrattmekanism hos mig som öppnade för framtida galenskaper.

När slipsen och masken äntligen kommit på så gick vi igenom scenen, som faktiskt skulle visa sig vara mycket våldsam! Jag skulle "gå" (på stället som är svårt som fan alltså...) och sen skulle André dyka upp bakom mig, ta mig på axeln och verka allmänt farlig. Jag skulle vända mig, slå honom på käften och sedan "springa" (på stället som är svårt som fan alltså...). I början var det svårt att slå på min nyfunne vän. Det var som en SAAB99... Inte helt hundra liksom. Men i sista tagningen så var det som om jag glömde att han var en nyfunnen vän, och plötsligt behandlade jag honom som alla mina andra kära vänner! Våld och kärlek, det är grejer det! Jag fick till en riktigt fin smack med ljud att dö för, och efter det så eskalerade mitt skratteri till en helt ny nivå. Det var skoj! Och så slipper jag känna att André är coolare än mig... Jävla stålgrej alltså...

I'll be back

UV-krigare!!

Det börjar bli vida känt att filmteamet är någorlunda förälskade i och fascinerade av det här med UV-ljus. Igår testade vi hatt med nät som jag målade. Ett riktigt tjockt lager färg och ett jävla extraordinary resultat alltså. André kunde inte sluta ta på UV-lamporna... Han påminner om mig på något vis.


UV-krigare 4-ever.

130156-15
UVUV
UV-krigare

En smärtsam TV-spelsfight.

Camera view
Jävligt extraordinary.

Igår natt när vi var färdiga med worket så började jag och André att tv-spelsfighta. Det var en tuff och smärtsam fight, men jag ser mig icke som slagen!!! (Det kan ha varit så att jag skulle utdela en jävla spark men sparkade i någon väldigt hård stålgrej istället). Jag är för stolt!

...Men jag förstår inte vad det där jävla såret på min fot kommer ifrån... Skumt som fan alltså. Det var blått och lite blodigt när jag tog av mig strumpan igår. Konstigt! Jag har väl inte känt någon eftersom mitt adrenalinvärde sköt i höjden av den otroligt spännande inspelningen igår... Måste vara det... Jag hade kanske en stor sten i strumpan...

Extraordinaries!

Regissören

Idag och dagen innan dagen som var igår och dagen innan det har jag varit i Malmö på filmäventyr. Det är ohyggligt trevligt. Vi har byggt, spikat, (försökt) skruvat, spacklat och målat. Försökt ljussätta vårt vackra byggnadsverk så gott det har gått. Testfilmat.

Idag så har vi testfilmat det berömda stuntet. Det blev jävligt coolt faktiskt och det har minsann blivit många bilder. 642 stycken närmare bestämt! Jag har väldigt roligt, och lär mig en massa. Mycket mer än i skolan faktiskt. Men det blir myyycket tid här! 28 timmar blir det med idag ungefär. Lär blir mer än 40 timmar på mitt projekt. Men det är roligt, och folken är trevliga. Jag är glad idag. En smula trött men glad iallafall.

Kolla förresten in den här superhäftiga bloggen!
www.andrehedetoft.com/geekporn
Och gå med i den här fantastiska fancluben!
www.andrehedetoft.com

En kall vinterdag

ute

God fortsättning!

(höffhöff) säger:
ojoj... hrrrrrmmmmminbloggäruppdateradhosthost
slimmidimmimimmi som kör dåligt säger:
ojoj.. hhhrrrmmmjagskaollapådenhosthost
(höffhöff) säger:
hhhrrrrmokokokhost
slimmidimmimimmi som kör dåligt säger:
koko?
(höffhöff) säger:
ok ok ok
men du är ganska koko mimmi

Märk väl;
slimmidimmimimmi som kör dåligt säger:
ojoj.. hhhrrrmmmjagskaollapådenhosthost

Syppa syppa!!

slimmidimmimimmi
Mimmi och jag hade en konversation. Vi ska syppa!!!

(höffhöff) säger:
på lördagkväll ska vi röja skiten ur teven ey yo! som fan att vi ska titta på den liksom!!
slimmidimmimimmi som kör dåligt säger:
ja, fuy faun vad vi ska röja popcornen ur skålen!
(höffhöff) säger:
ja! öööh de kommer liksom dö! ööghöhöoch vi ska fan supa skitmycket cola som fan asså
slimmidimmimimmi som kör dåligt säger:
ja, fy fan assså liksom ja precis supa asså
(höffhöff) säger:
ööööh! fan asså
syppa syppa!

Du gamla, du fria...

Den finaste...

Var ute en vacker dag och fotade min favoritmodell. Det blev många fina foton...

En fotografikers iakttagelser.

130156-7

Man får uppleva mycket som omkringsmygande fotograf. Jag har ofta tänkt på hur vardagen kan genomsyras av sex och porr. Det finns ju överallt!

Dagen kanske börjar med att du går ut och tar en fag... (alltså att du går ut och tar en bög)... För att fortsätta med påklädning av dina ofitta byxor, såvida du inte köpte HM:s modell fit slique när den fanns i butik. Annars finns du ju även andra slimfittade byxor. Om man nu vill ha det.

Sedan kanske du går till Svarta Korven för att äta en god frukost tillsammas med en vän som heter Patti och är finlandssvensk. Kanske avslutar du med en negerboll (eller kanske en negerballe, what do I know?)

När du gjort detta ska du förmodligen gå till jobbet/skolan där du kan stöta på BDSM-fenomenet, Master & Slave. Mycket vanligare än vad man tror!

Efter jobbet/skolan är du troligen slutkörd och går till Brunos hål för att köpa nya fags... Självklart bestämmer du dig för att du vill ha en röd hård prins, eller gärna två så räcker de ju längre.

Efter det äventyret går du för att träna, inte vad som helst utan det senaste, striptease aerobic! Där får du kanske utlopp för all din porrighet som du har inom dig. Sen går du och duschar och tappar tvålen...

Efter en lång dag med regn och aktiviteter är det dags att gå hem och du känner dig plötsligt mycket hungrig. Du äter en kolhydratåterställande banan för att sedan gå och handla lite mat. Där väljer du mellan köttfärslimpa eller wienerkorv. Till det vill du ha tuttliknande kroketter. Du dricker såklart mjölk... Du bestämmer dig för köttfärslimpan eftersom den är så stor och grov, sen går du hem i raskt takt.

På väg hem händer ingenting, förutom att du gör iakttagelsen att hela världen är våt, och vad kan det betyda? När du kommer hem lagar du din mat, äter upp den, och sätter dig sen vid datorn. Genast när du går online på msn får du ett meddelande från en idiot; "vad har du på dig? är du kåt?". "NEJ, jag är inte kåt". Du har fått nio nya mail varav fyra är Viagraspam, tre undrar om du inte vill köpa deras porrfilmer och en vill att du ska spela poker på deras sajt. Sen har du fått ett internetkvitto också. Skoj.

Om du har barn så berättar du såklart en godnattsaga för dem, och vad passar då bättre än sagan om Rapunzel och Rumpelstiltskin eller varför inte berätta om Ronja och rumpnissarna? Eller om du är förkyld och helst inte vill prata som ca 50% av Sveriges befolkning vid den här tidpunkten kanske du istället väljer att sätta på en film. Då kan det ju aldrig vara fel att visa en tecknad film, som kanske Snövit och de sju dvärgarna. 

Under hela dagen har du bara blivit påtvingad porr och sex och nu vill du äntligen ha lite lugn och ro. Du stänger av datorn och somnar framför tv:n strax innan tolv. När du vaknar igen klockan ett inser du att det var TV1000 och att du sovandes ligger och tittar på porr.

Det är en sorglig värld vi lever i! You cannot escape it!


Sex och spex!

Idag har jag varit i Malmö på äventyr! Mycket givande faktiskt.

Dagen började med ett långsamt uppvak bredvid min kära katt. Vi låg och mös i säkert en timme innan jag orkade gå upp (jag är inte lat, bara bekväm).  Till slut rullade jag ur sängen för att gå och sätta på ugnen och göra supergoda baguetter!

Vid 12.29 tog jag femman till Lund för att sedan ta tåget till Malmö. Idag hade jag flyt! Av bussen och direkt på tåget. Jag brukar aldrig ha tur.  På väg till Malmö C tog jag alla gratistidningar jag kunde få tag i (vilket idag var fyra (!)), nämligen Metro (nr 1), Punkt SE, City och en Helsingborgsk tidning vid namn X-tra (fast jag kommer inte ihåg riktigt så den hette nog inte så…). Dessa kom väl till pass eftersom Gustav hade missat sin stadsbuss. (Enda skälet att gratistidningar är bra, förutom Metro för den är alltid bra, är att de innehåller Sudoku, det ultimata nöjet för en sån som mig). Jag hann med många på kort tid idag. Jag är en mästare.

Efter ett tag kom Gustav och vi hade tillsammans kommit överrens om att gå till butiken MTY, som är en sexshop. Sexshopar är alltid lika skoj, don’t you think?  Det finns så mycket att titta på! De hade mer kläder än Taboo också vilket ju var bra. Sex behöver ju inte betyda naket! Vi hittade några utmärkande skojiga saker, bland annat en giant dildo på en uppblåsbar mansdocka vid namn ”Black Jack is back”, som låter hyfsat skrämmande.  På Taboo fanns andra läskiga dildonamn, t.ex. ”Long John” och ” John Holmes bamsing” (och en superskum penispump som hette "Robo suck"). De har tydligen inte riktigt samma utbud. Det mest skrämmande på Taboo är underarmarna som man kan köpa (har du hört talas om fisting?), antingen fingrarna ihop, eller knuten näve. Jag fattar liksom inte hur man får in dem..... 

Hur som helst! Det roligaste är ju såklart att kolla på porrfilmstitlarna, så där stod vi en lagom lång stund (så som man gör i Sverige). Några av de mest minnesvärda har jag listat här;

♥  Black Out
♥  300 Pounds and Horny as Hell
♥  Roly Poly
♥  Incumming
♥  Blow Your Mind
♥  Ouch! Hurts So Good

Ja, de är allt fyndiga de där porrfilmstitelväljarna. Och nej, det blev inga inköp denna gången...

I alla fall, efter detta spektakulära äventyr gick vi mot Citadellsvägen och där lämnade Gustav mig till mitt öde (som inte var dåligt). Jag skulle nämligen på möte! (Jo, visst känner man sig viktig när man ska på möte!) Skulle träffa André Hedetoft som vill bli Geek Movie Director (
www.andrehedetoft.com för dig som är nyfiken. Han har en blogg som heter Geek Porn också, ett så förtjusande namn på en blogg!) Det gick bra och var trevligt och det blir massa Malmö det närmaste. Inte mig emot, eftersom jag gillar Malmö helt okej mycket. Sen gick jag mot stationen och Lund och hem. Det var kallt som fan. Nu är jag hemma. Hejdå.

Analkonventionen.

Eller konversationen... Jag och Gustav hade ett litet snack tidigare som eskalerade till något mycket läskigt och rektumaliskt. Ett femstjärnigt analsamtal.(gustav)
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta Dracula med *censur* =)
(det är jag)
okej
jag tar det som att ni ska ha ett känsligt förspel
slick på halsen och så
(gustav)
haha, jo precis. måste gå varligt fram med honom, han är känslig för beröring
(det är jag)
jo
det ser man på honom
en bräcklig typ! :D
(gustav)
Fast annars föredrar han säkert hårdare tag... så jag får kanske spotta på
honom och förnedra honom så mycket det bara går=)
(det är jag)
och spräcka hans lilla stjärt!
(gustav)
Jess! They must be strengthened
hahaha
and stretched!
(det är jag)
hahah! usssssss!
vad skitäckligt
verkligen
(gustav)
du fick in mig på det du
(det är jag)
ja
jag vet
jag kunde inte låta bli
(gustav)
ofcourse!
(det är jag)
jag vet att om du någon gång ska ha gaysex då ska det minsann vara plågsamt
(gustav)
vad annars i ditt fall=)
(det är jag)
för receivern alltså
öhöhö
(gustav)
Haha, japp, därför ska jag definitivt inte vara receiver
(det är jag)
uuuuh...... :S
men doktorn får minsann pilla!
(gustav)
haha, jag är ingen plågare, har svårt att tänka mig det
Hahaha vadå skulle jag prylat honom och spjälat honom med tungspatlar bara för
att han undersöker mig=)Vad jag vill komma fram till är att jag inte vill ha någon prostata.