Jag mindes just...

Att jag var grymt bakis igår också. Fy. Men jag överlevde och tog kvällen med halvhjärtad storm.

Detta var en konsekvens till lördagens oansvariga leverne som i vanlig ordning slutade på Spyan, men började (faktiskt) på ett helt nytt ställe, Judit och Bertil.

Tror jag att det hette.

Spyan har öppnat ett gubbrum. Gubbigt och väldigt fint, men lite för omycket folk för min del kanske. Men jag saknar dansgolvet! Fast vita baren är ju fin den med... Men lite för mycket folk. När ska det någonsin bli lagom?

Lost!

Jag känner att jag inte riktigt håller efter min blogg! Dåligt!

Kan ju börja med att summera allt i studion som perfekt och bra och väldigt, väldigt roligt. Om jag ska skriva något måste jag skriva allt och då blir det alldeles för mycket att skriva, så jag väljer då att inte skriva något mer än bara detta lilla... Huh. Bara det var jobbigt nog. Det blir iallafall en del tid i studion denna veckan verkar det som. Det ser jag fram emot!

Jag söker efter lägenhet med ljus och lykta, men det hjälper tydligen inte på dagen.. Sätter mitt hopp till Dentirol Flourtabletter istället. Om inte annat så har jag fina tänder och får i mig massor med smarrig smultronessens.

Idag har jag mailat till en hel drös lägenhetsinnehavare och fått ont i ryggen. Jag känner att jag snart behöver få lite frisk luft och regn på mig. Annars kanske jag inte bara får ont i ryggen utan även muttaarm som min käre kusin har fått. Eller man kanske ska säga svår muttaarm. Den har mutterat (höh) och sträcker sig från fingertopp till svanskota. Han borde ligga mer på min spikmatta! Nu orkar jag inte mer.

Men varför ska alla barn vara så gay jämt?

LägenhetsHETS!

Ja. Jag hetsletar alltså nu efter en lägenhet att
bo i från och med den första november. För då
kan jag ej längre bo här... Om du är i en position
då du kan hjälpa mig med detta, please do!

Sim slim Riche

I lördags var jag på Eriksdalsbadet och simmade! En kilometer blev det, sen var jag trött på att kryssa mellan tjockisar, småbarn och håriga män. Jag gillar det där stället, de har ångbastu.. Det är så mysigt. Varmt, men man kan blåsa på knäna utan att det gör hejdlöst ont.

På kvällen hittade Micks ett par skitfina läderhandskar till mig på toaletten på Riche. Bra skit. Kvällen avslutades traditionsenligt på Spyan.

Konst-ig shopping

I lördags handlade jag konstböcker på Konst-ig, eftersom de har kanonrea (100:- styck). Köpte fyra när jag ändå var igång.

David Levinthal - Mein Kampf
En fotobok om förintelsen som är helt otrolig! Den här mannen (som själv är jude) har gjort fantastiska tolkningar av förintelsen genom att använda sig av dockor. Låter konstigt, ser snyggt ut. Fick tag i en limiterad upplaga av 3500 ex.

Frank P. Wartenberg - Colorpoints
Grymma personporträtt!

Dolce & Gabbana - Animal
D&G's kreationer på vackra kvinnor och män, med kattdjursprint. Inspirerande.

Tero Puha - Bare Bones
Den här är lite speciell för det är ingen bok. Mer som något man öppnar och som det ligger lösa bilder i. Av den här finns bara 54 ex och mitt ex är nummer 50. Den är dessutom signerad... Anledningen till att den var på rea är att någon tagit en av bilderna... Onda människa.

God bless the Grape Lady!

Insup dessa roliga klipp.

http://youtube.com/watch?v=90m2Xw_Haj0

http://youtube.com/watch?v=ApzPZgUwDaE

Nu kommer du förstå bättre.

Prestationsångest

Oow I can't aaaooow!

This is the sound of den Andersonska prestationsångesten.

Hur kalas blev patte.

kalas - fest - party paaart-eeh paaaathhh-eeh patt-e

Patte.

Hmm

Ush, nu har det hänt sådär sådär mycket igen så att jag inte vet riktigt vart jag ska börja... Tiden sedan det förra inlägget tycks ha blivit ett svart minneshål av sjukdom och förvirring...

I torsdags plåtade jag åtta människor på Nordea iallafall. Det gick bra.

På måndagen var jag i studion med Stefan Segis och vi plåtade massor med saker till Glamour. Som belöning för min duktighet fick jag se ett mästerverk som orsakade en smärre känslosvallning. Fantastiskt. Även igår hjälpte jag till, fast då var vi på Ekerö som ligger i Utstockholm. Vi åkte till en arkitektritad villa i Ingenstans där det bodde en trevlig arkitektman som hade gjort en del saker som till och med obyggarjag tvivlade på... Men han hade tre mysiga katter så jag förlät honom. Stylisten Camilla gjorde stället lite vackrare och sedan plåtade vi minsann. På väg hem åkte vi med en finsk stor dam som pratade som en seriefigur och var väldigt trevlig. Jag somnade lite.. Väl i studion tittade jag i en fotobok av Robert Frank som verkligen var otrolig. Det var så fint.

Jag avslutade gårdagen med pizza, godis och kusin. Idol fick vara med lite men jag tycker det håller måttet dåligt. Fyyy...

Idag när jag vaknade vad det som om någon hade superlimmat mina ögonfransar och lock mot mina andra fransar och lock (över-under). Det kändes dåligt. När jag väl började se något genom mitt vänsteröga såg jag bara vitt och gegg. Efter en stunds ögonslamborttagande började dock båda ögonen att fungera och nu är jag som normal (om man bortser från allt det där andra). Min näsa är fortfarande dålig och förkyld. Det hade varit bra om man kunde ta av den och spola bort allt som är i vägen med en trädgårdsslang eller något. Sedan sätta på den igen. Någon slags kardborrefattning. Ungefär som jag önskar att det vore med brösten. Dels hade man kunnat ha alla möjliga kläder, man hade kunnat springa utan att få hjärtproblem och näsblod... Tänk så fint livet vore. Kardborre är ju Guds gåva till människan, det vet alla.

Vackra bilder

image209

image210

image211

image212

image213

image214

image215

image216

image217

image218

image219

image220

image221

image222

image223

image224

image225

Fiskfisk

Kan du se något lurt med den här bilden?
image208

Polisen.se

Ett lysande exempel på ett fartfyllt yrke!


18.55 Mariestad, bråk i lägenhet...

Oroliga grannar ringer polisen när de hör kvinnoskrik från en lägenhet. Polis kommer till platsen och kan konstarera att dessa skrik beror på att kvinnan vaxar benen och detta medför en viss smärta.....

Tyck synd om mig!

Efter att ha hört om min faders plötsliga feberanfall drabbades jag själv av ett liknande sjukdomsöde. I förrgår vaknade jag av andnöd. Igår rann min näsa. Idag har det stigit mig åt huvudet.

Vi har iallafall fått lite filmat idag, och jag, Isa Olsson, har agerat. Ve och fasa vad jag avskyr att stå framför kameran. Men det är bättre med film än foto iallafall! På film är man mer på riktigt, på foto blir man någon annan.

Igår var jag alltså hos Stefan Segolson igen och det gick så himla bra! Bilderna blev kanon. Jag är så stolt eftersom jag fick hjälpa till att skapa detta vackra stilleben.