Åh gud.

Jag gjorde lite researsch om killen med brunkrämen och kom fram till att det är Oscar Durling (tydligen en såndär väldigt fancy klubb-någonting på Stureplan). Detta får mig att undra om han överhuvudtaget tittar sig i spegeln innan han går ut (han är ju ändå "offentlig"), om han är berusad redan när han applicerar den (för han ser verkligen alltid skitfull ut) eller om det bara är något sexuellt. Vad vet jag.

Jag fann även, till min fasa, en lista på Stureplans mest fotograferade. Brunöga vann med 705 bilder. Och bara under min korta spree på stureplan.se hann jag se inte mindre än sju (!) bilder på herrn. Mer än en i minuten.

Det jag kan konstatera genom mitt grävande är att inramningen skulle kunna vara ett trademark, något som herr Durling behöver för att folk ska känna igen och högakta honom. Han är ju trots allt kändis. Om inte den där sliskminen räcker såklart (kan man ta miste på den?). Han ser ju lagom självgod ut...

På första bilden ser man tydligt kännetecknet. Det går nästan att ta på. På nästa bild kan man vagt skymta hur hans självförtroendelösa "vän" klart börjar ta efter trenden. Man kan även konstatera att han gillar att bli påsatt bakifrån av snygga damer (se bild tre).

image244

image246

image247

Stackarn.

Intriger som hänger kvar i luften...

Känner jag möjligen av ett amerikanskt presidentval?

image237

Födelsedagskalas?

Det finns SÅ många tårtor att välja mellan!
Kanske lite Analdröm eller Exotisk brun kaviar serverat med Bob's Urinad?

image236


image235

Deep throat

Nu har jag varit hemsk och inte delat med mig av livet på ett tag (jag vet ju att alla är så väldigt intresserade!). Jag är alltså i Stockholm och "finner mig själv". Det betyder fläskfilé, klyftpotatis och kanske lite chips. Making of hemsida och annan konst. Jag hittar min naturliga inspiration!

Tyvärr blev jag sjuk igår, så nu har det väl skitit sig alltihop. Iallafall för ett par dar.

Har du någonsin fått en välanvänd dammvipa nerkörd i halsen och sedan uppdragen igen? Det kan ge upphov till s.k. "rethosta". Jag undrar vad som hände inatt...