Extraordinaries!

Regissören

Idag och dagen innan dagen som var igår och dagen innan det har jag varit i Malmö på filmäventyr. Det är ohyggligt trevligt. Vi har byggt, spikat, (försökt) skruvat, spacklat och målat. Försökt ljussätta vårt vackra byggnadsverk så gott det har gått. Testfilmat.

Idag så har vi testfilmat det berömda stuntet. Det blev jävligt coolt faktiskt och det har minsann blivit många bilder. 642 stycken närmare bestämt! Jag har väldigt roligt, och lär mig en massa. Mycket mer än i skolan faktiskt. Men det blir myyycket tid här! 28 timmar blir det med idag ungefär. Lär blir mer än 40 timmar på mitt projekt. Men det är roligt, och folken är trevliga. Jag är glad idag. En smula trött men glad iallafall.

Kolla förresten in den här superhäftiga bloggen!
www.andrehedetoft.com/geekporn
Och gå med i den här fantastiska fancluben!
www.andrehedetoft.com

Kommentarer
Postat av: Johan Hedelius

ja fan vad nice det blev idag, synd du inte var där... fick in några RIKTIGT najsa shots! puuhhh...
jag har fått ett B-fotojobb i göteborg i April, du kanske kan hänga på o dra lite focus, det har du ju superkoll på nu ! :) men om du vill kan ja lätt fixa med dig som stillbildsfotograf. projektet verkar spännande, en svart drama/thriller.
Vi ses på söndag om inget annat, kanske kommer förbi Sjöbo eller nått innan ( not ) haha. pöss

2007-02-17 @ 02:35:58
Postat av: Cissiiiii

Halo babey

Miss u already:)Nu i gbg m päronen o tar d lugnt...sover o kollar film, gött. när kommer du t sthlm sa du? gimme a call.

love, c

2007-02-26 @ 16:02:47
Postat av: Cissiiiii

Halo babey

Miss u already:)Nu i gbg m päronen o tar d lugnt...sover o kollar film, gött. när kommer du t sthlm sa du? gimme a call.

love, c

2007-02-26 @ 16:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback