Mitt företag

....Är startat!! My own, my precioussss....... Rikedom, here I come (om typ 20 år)..

Too much...

Ja, nu har det hänt sådär mycket igen.. Vet inte vart jag ska börja.

Jag har plåtat åtta gånger för Stockholms filmfestival nu, och resultatet från några plåtningar kan ses på följande länkar;

Bilder 07-11-18, Lifetime Achievement Award
Bilder 07-11-16, Stockholm Visionary Award

Det är grymt kul att fota för dem, men det blir lite stressigt ibland, eftersom bilderna ska levereras samma dag som de är tagna. Jag har haft en del problem med anslutningen mellan dator och kamera... Men det är löst nu! Idag har jag två plåtningar.

Jag har även levererat ett jobb idag till Bohusläningen, fyra bilder av en tjej som heter Lovisa. Hon kommer från Uddevalla men går just nu på dansgymnasium här i Stockholm. Ett exempel;


Humm, vad är det mer som händer.... Jo, min moder kom och besökte mig! Det var så trevligt så. Vi åt jättestora pizzor och jättestora muffins (räckte till och med till frukost). Vi gick på bio en kväll med och såg Elizabeth - The Golden Age. En mycket vacker film,, men lite för tråkig handling/intrig.

Sen fick jag ju aldrig det där rummet i Vasastan... **** *** ******* ... Men däremot ett på Kungsholmen, snuskdyrt men med två katter. Birmor! Så nu ska jag alltså bara bo hos Nalle den här veckan också, sedan åker jag hem till Skåne på måndag för att passa djuren när mamma och pappa åker till Linköping. Linn är i Thailand så hon kan inte passa denna gång... Men jag har inget emot det, ska blir skönt att träffa min sötkatt och alla andra djuren på gården. Förhoppningsvis får jag en massa bra skit gjort under den tiden.. Jag har ju en massa grejer på gång som inte riktigt får andas! Iallafall, den andre ska jag äntra rummet på Kungsholmen, stanna tre veckor här, och åka tillbaka till Skåne den 21:e. Ska bli rätt trevligt att ha en tradtionell jul igen. (Förra julen spenderades i Thailand utan något firande... Fantastiskt... Vaknade på julaftonsmorgonen av en strålande sol som sken in i min Bungalow..)

Igår drömde jag två mardrömmar om min farmor. Båda väckte mig... Det har inte hänt på ... Kommer inte ihåg.

Araki

Jag var och tittade på Arakis utställning på Kulturhuset igår. Den var fantastisk!

Iron Maiden

Här sitter jag, stolt ägare till SEX IM-biljetter!! Ståplatser på Ullevi fick det bli eftersom Sthlm sålde helt slut på mindre än en halvtimme.. Fast egentligen äger jag bara tre, jag var en god vän och köpte tre till Mr Wick... En hemlig prick. Dessa ska ju helst bytas mot Sthlmsbiljetter, men om inte det går får det väl bli en Gbgsemester, det har väl ingen mått dåligt av. Ush, jag längtar så jag nästan spricker! Sommar, festival, solsvett, svarta hårdrockst-shirtar och otvättat hååår...

Idag ska jag hämta min kamera som varit på lagning och bli FATTIG! Yey, som om det inte redan var illa..

Porrstön

Ja, här sitter jag... Det är sen kväll på pensionatet. Datorn är slö och det är något som piper så förbannat ologiskt orytmiskt och störigt. Inte nog med det så tvingas jag sitta här och lyssna på ett par som har sex (eller är det bara den stackars tjejen...?)  Låter gör hon iallafall så det räcker och blir över. Det är ganska tomt här på pensionatet..

Jag, mamma, det sexuella paret och den läskiga gubben som har stället. Fint.

God bless...

Ja, jag kan helt enkelt inte komma över det. We all love the Grape Lady!Men vad heter hon egentligen..?

Rumstittande, mams och lagning

Igår var jag och kollade på ett rum på söder, precis vid Slussens tunnelbana... Lyx. Idag ska jag till Gamla Stan och kolla ett rum och sen till Vasasan (eller hur var det nu..?) och kolla ett där. Tack vare Nalle som fixat så bra! Nu är det bara ett extrajobb som fattas! Give me!

Imorgon kommer mamma hit. Jag ska ta med henne till den ökända studion... Heheh. Hon är tydligen lite skraj! Fast jag har lovat henne att det inte är farligt, och att Segis inte alls ser så farlig ut i verkligheten som han gör på bilderna... Det ska bli trevligt iallafall, jag tror hon kommer gilla dem lika mycket som jag gör. Eller kanske inte riktigt.. Hon får ju förmodligen inte uppleva eftermiddagshumorn. Vi får se..

Ska laga blixtskenan på kameran också.... Tusen spänn blir det! Fyyy.. Får leva på nudlar. Eller potatis, för det är billigare!

Ibland kan det kännas såhär..

image226

Nu har jag flyttat på mig.

Nu har jag flyttat! Men jag måste fortfarande hitta något ställe att bo på... Så håll ögon och öron öppna!

Jag insåg att jag har många saker.

Det har hittills varit en väldigt trevlig vecka! I måndags var jag ute och fikade med en vän och slutade på Pet Sounds. I tisdags jobbade jag med Stefan ute i Gustavsberg, vi plåtade badrum, och det var en totalt galen dag. På kvällen spelade Nalle och Solskenet på Södra Bar, och det fick jag förstås inte missa. Onsdagen tillbringades i studion med Stefan och Carin. Jag chockerades svårt. Stefan och hans syster Linn spelade på Berns på kvällen, så jag gick dit och träffade Carin och Sasa. Fick träffa flera trevliga människor och glömde faktiskt bort att jag står i en skugga. Detta resulterade i en riktig bakistorsdag, men det gick att flytta ändå... Idag ska jag få ordning på mitt liv och köpa en ny diskborste.