My biatches!

image61
Sturupska folket; Majk (foto), Umar (stunt), Carl (proffs), Johan (foto)
Extraordinary Isa tog bilden. Såklart.

Har fått beskedet att materialet inte är good enough, så vi måste göra om..

Gud älskar mig?

Not! Men iallafall så under mitt förra inlägg så kom det upp reklam för en sida som heter www.gudalskardig.com, där de skriver och berätta för mig hur jag ska leva mitt jävla liv (slösa tid på gudatro). De visade med en fin illustration hur man är skild från gud när man syndar;

"Dessa två hjärtan representerar två sätt att leva: "
"Här är förhållandet till Gud brutet.
Då kan människan inte uppleva
Guds kärlek och mening
med sitt liv."
"Här är synden som skilde oss från
Gud förlåten, och människan får
uppleva Guds kärlek och mening
med sitt liv."
Det är nästan pinsamt. Jag, jag, jag! Men jag har inte ens ett kors bredvid mitt hjärta... Hoppet är ute, jag är redan en fallen ängel. Men jag lever iallafall!

Soffgeschlaft

Eller något. Efter min näringsrika middag (?) lade jag mig i soffan och somnade. Vaknade fyra timmar senare.  Jag hann inte ens njuta av att vara ensam medan resten av familjen spelade golf! Huh... Hade behövt göra en massa nytta.. Tex en massa arbetsprover eller inlämningar...

Todag Tobago Tomorron

Idag började morgonen med en seg uppgång och vernissage hos Ulf Hedetoft i Malmö! (www.hedetoft.se) Han gör så grymt inspirerande konst. Majk från gårdagen följde också med, vilket var trevligt eftersom han och Ulf kunde prata extra mycket konst (Majk har en konstnärskusin). Efter en inspirerande stund i ateljén fick jag skjuts till stationen och satt där i två timmar (eeh..), åt frukost och tittade på folk. Otroligt vad mycket människor det finns... Sedan bar det av till Lund och hem till hemma! Skönt att komma hem och få ta det lite lugnt och organisera livet lite. I'm loosing control (cuntrol).

Imorgon är det Valborg!

Utgången

Tjoho folkens. Igår bar det av med Mimmi till Möllan in Malmoe (mmm...). Vi gick till Nyhavn och satt där en stund, men vi fick ett skitbord utan så mycket värme (man sitter ju ute), så efter en stund gick vi in. Mitt i alltihop insåg vi att Hitler satt precis utanför vårat fönster! Ja, ni kan tro att det var skrämmande, det var verkligen skumt. Han hade precis samma frisyr, samma mustasch (nästan exakt), var en blekfis och hade en brun kavajliknande jacka. Som en uniform. Det var sådär lagom svårt att sluta tänka på det... Tittar han sig aldrig i spegeln? Han hade dessutom en hel drös friends. Mimmi och jag skämtade om att det var partikongress och att de hade partiii partii.

Eehm, iallafall. Efter denna incident bytte vi ställe och joinade Majk (filmfotograf från Sturup Raceway) på Mascot och satt där en stund. Sedan bar det av till Inkonst (som vi faktiskt aldrig kom till) för att se Tingsek. Verkar som att alla utom vi kom dit... Lite lagom surt. En kille gav oss vägbeskrivningen till gamla Inkonst, dvs i Folkets Park. Jävla man! Detta gjorde oss lite smått negativa och Mimmi bestämde sig då för att åka hem. Jag gick tillbaka till Möllan (konserten var förmodligen slut ändå.. Blä).

Porsche

Porsche

Rättelser

Det var inte alls race mellan en Ferrari och en Porsche (Johan slant förmodligen på orden), det var bara Porscherace. En fin Porsche! Sen heter stället Sturup Raceway (för jag visste inte namnet innan.. Nu vet jag bättre).

Extraordinaries har inte premiär den 9:e maj, för det blev ändrat (som så många gånger förr). Men det är värt att vänta på!

Förresten, till alla som inte vet. Den 17:e maj åker jag till Stockholm, och kommer tillbaka den 27:e. Now you know!

Hujedamig!

Jag läste precis igenom min blogg och insåg att den är extremt tråkig at the moment. Detta måste ändras! Jag ska tillkalla mörkrets makter och se om jag kan hitta något inom mig som bara måste ut och sättas i ord. Förmodligen... Eeh.

Hem, ljuva Hultsfred!

Guten tag, här är jag. Idag är jag en grymt glad skit, eftersom jag klarat av att både köpa min Hultsfredsbiljett (som var riktigt dyrt) OCH att ha pengar kvar! Årets festival kommer nog att bli en höjdare, inte främst på grund av banden, men i år är det min och Mimmis festival. Första året var ju lamast eftersom vi var tvungna att känna in oss på festivalen, dessutom hade vi Mimmis syster med oss (alltså inte min och Mimmis festival... Vi + 1). Andra året var Karin med (vi + 1). Förra hade både Mimmi och jag pojkväns (vi + 2), men detta året, då minsann! Då är det vår festival, och vi ska sitta ihop som ett gammalt gift par (som vanligt alltså). Förhoppningsvis vill ändå några andra folk lägra med oss... Till exempel min favoritkusin! Iallafall så är jag glad, och så är det!

Hultsfred, here we come!!

Reunion

Idag har jag varit och fikat med Rohlin och Olsson (vilket var ett och ett halvt år sedan senast) och även Mimmi bestämde sig för att hänga på! Det var så trevligt så. Olsson (Henke) fick ett nytt namn, Pisshenko. Detta av anledningen att han var sen. Och så lät det ju så ryskt! Rohlin har alltid varit herr Fläskfilé. Vet ej varför, men så är det.

Mimmi hittade på ett konstigt ord idag. Vet inte vad det skulle betyda eller varför det blev som det blev, men here it is; kukeliburra. Läskigt va?

Ljuva framstjärt!

Nu äntligen är det här! Framstjärtstestet! Det enda jag verkligen saknar i testet är en stjärtighetsgradering som jag själv funderat över. Enstjärtig, tvåstjärtig, trestjärtig etc. Låter fint tycker jag minsann! Du hittar testet här.

Jag fick den i rumpan!

Fast det är inte så illa som det låter. Idag när jag skulle hem efter att ha simmat femtio längder på fyrtio minuter så tog jag ju som vanligt bussen. Väl i den ringde mamsen och vi bestämde att jag skulle hoppa av på flygrakan (känd för dig som är motorcyklist). I vanlig ordning var mamma seeen, så jag satte mig på bänken i bussväntarbåset och tog även upp fötterna på den. Sen gled jag sakta ner till en bekväm position. Ändå tills tre spetor genomborrade min vänstra skinka!! Det gjorde satans ont, så jag kunde inte sitta på min stackars ömma vänsterbakdel. Och det är ganska svårt att diskret plocka ut tre sticks från skinkan vid en hårt trafikerad väg, när det dessutom kör en traktor precis bakom en. Jag kan säga att det var ett tidsödande projekt. Och preciiis när jag var klar kom mamma i bilen. Det sätet var lite mjukare... Tack och lov att jag har skinkan i behåll.

Extraordinariesss...

Nu är det snart dags för världspremiären av Extraordinaries! Den nionde maj sker det, återkommer om tid. Detta blir årets (iallafall hittills) största händelse.

image59
Kan även meddela att jag kommer vara med och dokumentera the making av ett pilotavsnitt till en typ av stuntserie. Tror att det kommer bli grymt! Det blir race mellan en Porsche och en Ferrari på Sturup Airport inom några dagar... Hoppas att den gillas så att jag kan få ut mina bilder på lite olika ställen! Alles gut, jaaa.

Svinigt!

Idag när jag skulle åka med mamma till bussen såg vi något skumt liggandes på gårdsplanen. Det var ett vildsvin! Men inte vilket som helst, ett pyttelitet som kanske var trettio centimeter från nos till svans. Randig och liten. Förmodligen var det vovven Eddie som tog den. Läskigt! Men naturen har sin gång...

Festivalism

image58

Ååh, jag tänker tillbaka på Hultsfred -05... Säg var det inte en höjdare? Ett av mina finaste minnen är när Mimmi, jag och Karin satt vid Jamobilen och sjöng manamana. Sen kom det två beatboxare som ville låna en tändare. De lät en stund men sen sa vi att vi inte hade någon. Då blev de sura och gick! Det är ett fint minne det. Jag har många fina minnen. Minnen med Mimmi.

Ich liebe die Hultschfredsfeschtival

Kiss och bajs?

Tänkte dedikera detta inlägg till dig, Rebecca. Jag vet ju hur du är.

www.kissochbajs.com

Andersonius cousinis

Tänkte bara dela med mig av en härlig slump. Ja, rent av otrolig. När jag var i Newcastle köpte jag en namnbok och vad hittade jag där om inte...;

Isa - (Hebreiska) Gud
Micael - (Hebreiska) Vem är som Gud? (om inte Micael...)

Detta förklarar alltså fenomenet angående vår (tidigare) oförklarliga likhet. Förutom det faktum att vi är släkt då...

Lunartönts.

Ja, jag har lunar och jag är faktiskt en nööörd, då är det obligatoriskt att ha lunar (eftersom jag inte spelar cs eller wow). Iallafall så var det någon som skrev på lajv (ett litet fält i överkant där folk säger vad de vill) "Vilken är den coolaste disneyfiguren genom tiderna?", varpå jag svarade Thomas O'Malley (it's a fact...). När jag skickat slog jag en titt på de andra svaren och insåg att det fanns något där värt att publicera;

image57
Hahaaa! Klok ren. Så jävla sorgligt. En 26-årig särskrivande, felstavande tjej. Stackare.

Se opp! Nu söker jag an!

Hmm, nästa vecka ska jag skicka in min ansökan till Beckmans designhögskola. Hoppas verkligen att jag kommer in! Då kan jag hitta på massa tokigt med min favoritsläkting och en massa annat löst folk. Skickar själva ansökan förhoppningsvis på måndag eller tisdag, sen blir det dags att sätta tänderna (eller händerna) i arbetsproverna! Några stycken... Som ska vara inne i maj.

Uppgift 1
Berätta med visuella medel om en avgörande upplevelse i ditt liv.
Uppgift 2
Tolka året 2006 med en bild, ett ord och en färg som tillsammans bildar en helhet.
Uppgift 3
Formge affisch och vernissagekort (valfritt format) till utställningen "Blomsterspråk" på Nationalmuseum. Affischens format ska vara A2 som viks en gång så att det går in på A3.
Uppgift 4
Ta fram namn och en logotype för en ekologisk kosmetikkedja som vänder sig till både kvinnor och män.
Uppgift 5
Formge ett omslagspapper till julhandeln för H&M.
Uppgift 6
Marknadsför boken "Jag och extra allt: snabbmaten och det jättestora Amerika" av Morgan Spurlock till den målgrupp du själv tillhör. Föreslå kommunikationskanaler och skissa på exempelvis annonser, film/storyboard, webb eller annat.
Uppgift 7
Gör förstasidan av en kampanjsite (på papper) för att bli volontär för Läkare utan gränser.
Uppgift 8
Illustrera känslan av hur det är att stå i en kö.
Uppgift 9
Välj ett föremål av guld och skapa en förpackning som berättar om innehållet. (OBS Bifoga EJ föremålet eller förpackningen i tredimensionell form)
Uppgift 10
Fria obligatoriska uppgifter. Foton, teckningar, krokier. 1-3 uppgifter per kategori.

Uppgift 1, 2, 5, 8 låter riktigt nice! Ser fram emot dem en hel massa.

Den som väntar på något gott.....

...blir nog aldrig fet...

Kan man få ha sex ifred eller?

Ush jag blir så irriterad! I tisdags och onsdags gick jag till simhuset för att få lite härlig motion. Som vi alla vet så råder det total anarki i alla bassänger (polis polis!) och folk är helt totalkorkade när det gäller det där med simning. I tisdags kom jag till bassängen vid klockan halv fyra. Då var det inte många där, vi var väl kanske fyra när jag kom. Sen gick alla och jag fick simma ensam. Då valde jag bana ett för att jag tyckte det var lite häftigt.. Nummer ett liksom. That's so me. Sen helt plötsligt kommer det en ny människa. Vilken bana tror ni hon börjar simma på? Joooo, ETT!! Min bana! När det bara finns fem andra... Sen kommer det två till varav en är CP, tro det eller ej.. Hon simmade inte utan flöt runt som en konstig fisk med fötterna ovanför vattnet. Vart börjar de simma då? Joo, bana ett och två. Envis som jag är byter jag inte bana utan simmar vidare på min etta. Sen kommer vi till simperipetin, det kommer en tjock gammal tant! Och var börjar hon simma?? Bana ett!!! När det finns tre-fyra lediga banor... Jävla skitsimmare. Sen var jag klar med mina femtio längder utan att ha drunknat av ilska.


Så kom jag då åter på onsdagen för att simma femtio. Då var det från start kanske en annan i bassängen, men som gick efter en kort stund. Hon simmade på bana ett, så jag tänkte "aah, då kan jag få mig lite sex nudå". Så bana sex blev det och det gick riktigt bra tills efter ungefär 20 längder. Vad hände då? Joo, det kommer en ny gamling som börjar simma mitt på bana sex, i säkert tio längder (med Anderson i blodet skulle jag ju aldrig ge mig). Sen fick hon ge sig och simma på en annan bana. Surkärring. Fanns ju fem lediga banor. Men vad händer sen då? Jo, en ny fiende kommer in i bassängen och börjar simma mitt på bana sex.
"Kan man få ha sex ifred eller?"


Hon fattade aströgt och var jättejobbig och i vägen hela tiden. Som tur var simmade hon på bana fem på ena hållet. Sen var jag lagom upprörd och färdig med mina femtio längder.


Vad kan jag säga? Folk samlas helt enkelt alltid kring mig. Jag är nog fantastisk.


Inbjudande

image56
Hello good people.


Nu har jag alltså sänt iväg samtliga inbjudningar till Anderson Grand Slam 2007. För första gången på ett antal år ska alltså de ökända Andersons träffas i en enda stor spritkavalkad (gissar jag) i fyra dagar. Det blir ju vad man gör det till! Jag tror att det kommer bli minnesvärt (fast med många minnesluckor förmodligen). Släktpartaj är ju som de är. Hoppas att jag får många (enbart) positiva svar och att det blir en jävligt trevlig helg.


Bild på pappa.

image54

Jahaja. Nu håller jag alltså på att bearbeta mina känslor för att vara släkt med självaste Ned Flanders. Tänk att min pappa såg ut så (det har blivit bättre nu). För att kunna ta itu med chocken ordentligt har jag valt att gå den öppna ärliga vägen.image55

Okej, min pappa är Ned Flanders.

Sådär. Att erkänna det samt publicera bilder på Ned borde göra susen. Nu kanske jag kan bli frisk igen. Om jag har tur. Eftersom vi är släkt finns ju stor risk för återfall när jag ser honom. Jag har även valt att här publicera en bild där man mer kan förstå likheterna mellan min pappa och Ned Flanders. ---->

Den här bilden hittade jag på en sida som uppmuntrade (!) Flanderskopior, och de annordnade en tävling (ja, det ÄR sant) för dessa stackars offer.

Flanderson!

Det var som katten!

Idag har jag färdigställt inbjudan till det stora Andersonpartyt som äger rum här på gården till midsommar. En riktigt nice inbjudan (VIP). Det känns skoj! Min katt ligger här och är fin. Och trött. Gute nacht meine katch... Kanske.

Det är något lurt på gång...

Idag, kära läsare, har jag gjort en fasansfull upptäckt. I jakt på gamla bilder på mina släktingar fann jag bilder på min fader runt -96 och upptäckte att det är han som är Ned Flanders!

Gäss.

image52
Jessica Greene.

Stairway to heaven

image51

North Shields

image50

Whitley Bay

image49

Storleken som räknas?

Guds tio bud består av 297 ord.

Det amerikanska oavhängighetsfördraget innehåller 300 ord.

EUs direktiv för export av ankägg innehåller 26 911 ord.

Do I need to say more?
Ju mindre, desto heligare.... Kanske.


Air.

image48
Precis innan landning på Kastrup. Hej Copenhagen!

Jobbigt...

Jaha. Idag har jag alltså blivit erbjuden sommarjobb. Grymt bra sommarjobb! Detta innebär att jag kommer ha råd att köpa min Macdator som jag behöver inför höstens studier. Jobbet går ut på att stå vid en maskin och göra inte alls väldigt mycket. Kolla så att allt går bra. Dessutom är det massa ob-tillägg (inte som i tampongförmåner). Jag vill gärna ha detta jobb, men det finns ett litet trubbel i vägen. Det är halvomöjligt att ta sig dit! Men allt går om man är en envis Anderson! Muahaa.
Ich will.

Guten morgen

Jag ville bara dela med mig av sanningens ord. Alla har vi väl
varit med om backstabbing bitches? (Ursäkta uttrycket) Men kom
alltid ihåg (innan du gör bort dig fullständigt av lurendrejarhet);

En klapp på axeln är bara en halvmeter från en spark i röven!

Årets första...

...glassätning! Det var idag det. En Magnum Mandel blev det, min absoluta favorit. Jag slöt upp med Mimmi efter en väldigt tröttsam religionslektion. Vi har idag fått lära oss om judar. Självklart påminde detta mig om min Englandsresa, för i Gateshead finns det nämligen ett jättejudeområde. Och kosheraffärer! Mycket intressant. På påskafton, då jag lämnade landet (polisen var ju efter mig) så var det mycket judar ute. Väldigt traditionellt klädda. Det var nice. Flera hade stora svarta kappor och stooor svart hatt. Och hattar, det är ju något jag gillar! Jag passar inte i så många, men ack så trevligt det är med hattar. Ibland får man hattelifnatt och köper en. Jag har faktiskt flera olika huvudbonader. Men bara en riktig hatt. Det är en solhatt. Den är svart. Och den är stooor... Do you see the connection? Fast så lika är vi inte. På tal om likheter så känner jag mig lite som ett lik, och ganska likgiltig inför det faktum att jag är (här måste hittas på ett nytt ord.. Återkommer).  Kanske är jag bara likhetsig. Who knows? Nu när vi ändå är inne på ämnet döingar kan jag dela med mig av morgonens mördarhistoria. Eftersom pappa glömt bort (trots att han frågade på morgonen) att jag skulle till skolan fick jag åka med en senare buss till skolan. Detta gav mig tillfälle att sitta och lapa sol i cirkus tjugo minuter i morse. Solen tog minsann, och mycket djur var det... Det största djuret jag mördat idag är en myra. På tal om djur så håller vi på att få tillökning i kattfamiljen. Det har ploppat ut tre, men jag har en känsla av att en ännu inte känner sig redo för världen och hellre stannar inne i Milli Mao. Idag har hon fått köttkonserver. Det gillar hon. Jag gillar bad. Så jag ska nog gå och ta ett.

Jag har precis tappat det...


Svensk Kassaservice

Finns det något man kan avsky mer?
Alla vet ju hur jävla tråkigt det är att betala räkningar. Men på
Svensk Kassaservice, där får man minsann betala två gånger!

Om man ska betala en räkning så måste man betala 50 spänn
för att över huvud taget få betala den räkning som man från
början kom in för att betala.

Logik?

Slump?

Jag bara måste ta mig friheten att publicera mitt horoskop för igår, det var så sjukt träffande. Hittat på spray.se.

Kräftan 21.6. - 23.7
Dagshoroskop - Måndag den 9. april.
"Kontakter med utlandet kan medföra förändringar. Är det tal om att skriva under något bör du vänta tills du har fått mer information. Att du fylls med optimism och framtidstro är en annan sak."

Mer sant än sådär kan det väl inte bli? Har precis blivit accepterad på universitetet i Newcastle och ska svara dem inom en månad om jag vill ha min plats eller inte. Det skall skrivas under. Fast jag har valt att avvakta lite för att skaffa information... Antagningen medför iallafall optimism och framtidstro... Läskigt.

En sensation!

Igår hände något otroligt. Den mest lysande och egocentriska blogg i universum föddes, efter att min kusin Micks och jag bestämt oss för att gemensamt ta steget ut ur Andersongarderoben. Vi är nu stolta Andersons som inte skäms för alla våra förfärliga brister, utan erkänner direkt sanningsenligt hur allting (för allt vi säger är sant) är.
Var god.

www.anderson.blogg.se

Nice meat

Godkväll läsarkretsen. Då var det dags för en liten anekdot från England!

Förra fredagen (fredagen den 30:e, nya otursdatumet) efter att jag och mina föräldrar vandrat längs Hadrians Wall (och middag i Hexham) gick vi till puben med David. Jag gick snart hem eftersom jag var trött och en smula negativ. Innan jag gått hade min moder redan fått flera beundrare, men vad jag missade var att även pappa fick en lite senare... David berättade för pappa att "They have nice food here", och allt verkade lugnt.

Senare kom en av ägarna till puben, som är en medelålders dam med grova alkoholproblem och allmän okoll. Pappa presenterades för henne och sa vänligt "I hear you have nice meat", varpå hon svarar "Do you mean my ass?" och låter honom ta henne på stjärten.

Bizzare I say...

Det absolut värsta (bästa?) jag läst!

Hej igen. Eftersom  det är så tråkigt med läxor skickade en god vän till mig en länk. Han hade precis läst mitt senaste inlägg och insåg snabbt att jag behövde mer skoj. Men, känsligt folk varnas. Detta är så sjukt.

Och det är sant.

http://www.jesper.nu/lankar/Annat/3253-Trevlig_fyllehistoria

En tysk porraktris orgasmtjut

Goddag läsare! Idag är jag uttråkad så jag tänkte roa er med en liten historia. Jag vet icke vem upphovsmannen/kvinnan är, men något av ett dålhumorgeni måste det absolut vara!

"...Det här är nog det mest pinsamma. Jag satt hemma och åt chokladpudding och bara mös, och det blev ju inte sämre när jag fick höra att morsan, farsan och syrran skulle iväg och handla på ICA. Så jag tänkte tjånka in en runkrulle i videon och masturbera som fan så fort de stuckit. Tyvärr så hittade jag inte fanskapet, så jag letade en bra stund. Efter en halvtimme hade jag hittat rullen och var i full gång med att masturbera. Och det var bråttom, de kunde dyka upp närsomhelst. Tyvärr så såg jag inte tv:n så jävla bra för jag är kraftigt närsynt och mina glasögon var någonstans i mitt rum. Så jag hämtade en stol från köket, eftersom soffan är så tung att flytta, och satte mig framför tv:n och började igen. Stolen var lite gammal och lös, men det struntade jag i. När jag var nära att komma så dök plötsligt hunden upp från syrrans rum, där den brukar ligga i sin korg, och den jäkeln började sniffa mig i skrevet. Så jag ropar "nej, lägg av!" och börjar vifta. På något jävla sätt så lyckas jag vicka sönder stolen, så att ett stolsben lossnar och åker rätt upp i analen. Det gör ju ont som fan så jag skriker rätt ut och stapplar framåt, och lyckas på något sätt slå in volymknappen på videon så att den hänger sig. Volymen ökade till max, hela jävla lägenheten fylldes med tyska snuskutrop och kåta kvinnoskrik. I desperat panik försökte jag slå till EJECT-knappen, men råkade istället putta ner videon bakom tv:n. Med ett argt utrop kastade jag mig framåt för att knuffa tv:n åt sidan så att jag kunde stänga av videon, men klantade mig och halkade baklänges på mattan. Jag dråsade över bordet och råkade köra ner kuken i skålen med chokladpudding, samtidigt som stolsbenet som stack ut ur mitt anus snuddade vid en bokhylla så att jag skrek av smärta. Jag ställde mig genast upp men tappade balansen och vinglade ut i hallen mot ytterdörren, samtidigt som hunden ivrigt sprang efter och slickade på mitt ollon. Då öppnades dörren. Utanför stod fem arga grannar som hade hört tumultet i lägenheten, plus min familj som hade öppnat dörren. Jag hörde farsan säga "Vad fan...", och sedan såg de allihopa mig, naken med en stor trädildo i röven, kuken brunt smetig, och hunden som viftade glatt på svansen och slicka på den. Jag kunde inte hjälpa det, hundens tunga var så sträv och mjuk. Jag sprutade ner allihopa i trapphuset, ackompanjerad av en tysk porraktris orgasmtjut..."

Övervikt?

Är det konstigt att det finns så många anorektiker/bulimiker när
flygplatspersonalen på Newcastle International tycker att 23 kilo är "heavy"?

Eat meat.

Hemresa!

Goddag en gång till. Nu är det snart dags för mig att åka hem! Det ska blir väldigt skönt att få träffa mina vänns som har varit utan mig väldigt länge nu. Rasse, Mimmi, Gustav. Och såklart mina barn! (Katterna). Vi väntar ju tillökning också. Milli Mao är väldigt höggravid, kan tänka mig att hon ser ut som en handboll med ben för tillfället. Fast utan klister och med päls istället. Fast hon kanske har klister under pälsen...

Anyway! Jag saknar min säng! Och världens gullepluttigaste katt Tuff! Hoppas han kommer och möter mig idag. Ikväll ska jag ut! Jag och Rasse ska svänga våra lurviga på Tingvalla... Som igår! Rapport om gårdagen kommer senare. Runt 8-9 ikväll i guess. Hörs då!

Förresten! Johan har blivit morbror! Grattis! (Jag vet, jag är jäääättesen... Men glömde inte. Såklart).

En mobil telefon?

Hej Dagboken. Idag tänkte jag berätta en liten anekdot.

När jag och min päron just anlänt till Landet av Engar gick vi ju till deras hotell, Quality Hotel. Eftersom jag ej ännu checkat in på mitt hostel, så hade jag med min stora väska in på deras rum.

Jag insåg att jag behövde något i min väska.

Jag grävde och grävde. Till slut hittade jag (inte vad jag sökte men ändå) vår bärbara hemtelefon. Det var intressant!

Madame Terror, part II

image47
Jag antar att det var detta poliserna inte ville att jag skulle dokumentera....
They were pissed off!

Alias

Idag har jag suttit och tänkt (på mig själv). Jag kan meddela att jag nu med säkerhet kommit fram till att jag lider (eller njuter) av en sorts skön schizofreni.  Det är en skön mix av goda och onda Isor, mixade till en enda självgod och urbra människa. Nedan förljer en lista på mest förekommande (mest-först) Isor.

Mina alter egon, även kallad Folkgruppen Isa

   Trevl-Isa
Detta är en väldigt välkomnande och bra typ. Det är hon som möter Dig när vi träffas första gången. Trevl-Isa vill alltid göra ett riktigt bra första intryck på folk för framtida business eller bara för att helt enkelt vara skittrevlig. Denna personen samarbetar mest med Egot, Rol- och Flört-Isa.
   Egot
Egot syns inte mycket för blotta ögat, men jobbar hela tiden i bakgrunden för att skapa riktigt bra förutsättningar för folkgruppen Isa. Den här personen är väldigt listig och smart, och samarbetar i princip hela tiden med den fördomsfulla hjärnan. Men, Egot samarbetar även med Trevl-Isa som motverkar fördomar. Detta gör att det blir en finfin balans mellan bra och dål, d.v.s perfekt (som jag). En annan nära vän till Egot är Mannen, som alltså för oss till nästa punkt på listan.
   Mannen
Detta är en stor del av folkgruppen. Liksom Egot finns Mannen alltid närvarande. Detta kan man märka iform av ignorans, icke-observationer och en hemsk envishet. Mannen saknar takt och ton och är väldigt hänsynslös. Starkt influerad av Egot och Anderson. Total frånvaro av Hjärnan. Har ett visst samarbete med Hypokondrikern (sorglig självömkan) och är starkt kopplad till Flört-Isa.
   Hjärnan
Här har vi alltså den/det som räknar ut allt och som vet allt också (på grund oförklarliga influenser av Mannen). Hjärnan är mycket fördomsfull och tänker aldrig innan den vill säga något (men det löser sig tack vare Rol- och Trevl-Isa som håller Hjärnan i schack). Hjärnan innehåller även folkgruppens tvångstankar som jag berättat om i ett tidigare inlägg. Är den inte sysselsatt så hittar den på sina egna problem, vilket betyder att den alltid iallafall blir sysselsatt.

   Rol-Isa
Har du hört våra skämt vet du förmodligen att Rol-Isa lätt kan tas för Dryg-Isa. Speciellt om du vet att vi är en concealed Anderson (men då förstår du iallafall vårt problem). Våra skämt kan ofta få folk att känna sig lite illa till mods, eller helt enkelt jävligt uttråkade. Ibland tenderar vår humor att vara en smula sexuell (hör kommer Mannen in i bilden). Andra närbesläktade Isor är Flört-, Dryg- och Trevl-Isa.
   Flört-Isa
Här har vi den (ö)kända flört-Isan. Älskad av hankönade, fruktad av honkönade. Flört-Isa vet ofta inte om att hon flörtar, men gör det iallafall. Samarbetar mycket med Trevl-Isa, men försöker då hålla en något lägre profil. Det ligger också i Andersongenen att vara någorlunda flörtig för att (även påverkad av Egot) kunna få som man vill då och då. Partyanimaldansaren Olsson är också starkt influerad av Flört-Isa.

   Hypokondrikern

Isa, det är så synd om dig... Så säger Hypokondrikern när vi känner oss nere. Det är en sann tröst. Sedan kommer vi över det och gör något annat. Hypokondrikern märks mest när vi har våra manliga eller extra egoistiska perioder. Neg-Isa är också en stark länk.
   Dryg-Isa

Nära besläktad med Rol-Isa finns den dryga Isa. Det finns två olika situationer då man tydligt kan uppleva Dryg-Isa. Det är antingen när vi är uttråkade eller övertrötta. Vid uttråkat tillstånd kommer drygheten fram gradvis och tar så småningom över hela folkgruppen. Dryg-Isa är bra på att ta kommandot. Vid övertrötthetstillstånd kommer det snabbt, ofta som en chock, från absolut sömnighet till energisk höghet. Dryg-Isa tenderar att alltid visa sig på samma sätt. Det kan te sig i form av högljudd och melodisk (?) sång (Sångaren - Varning!), skitdåliga skämt som bara vi själv skrattar åt eller helt enkelt allmänt fåneri. Vi blir helt enkelt urtöntig grupp. Det är vi bra på.
   Neg-Isa
Oj oj oj... Vad säger man om den här skitstöveln? Skittråkig, skitpessimist, skit i allting typ....
   Partyanimaldansaren Olsson
Här har vi ett äkta partydjur. Hon dansar hela natten och är mycket starkt influerad av Trevl-Isa, Rol-Isa, Flört-Isa, Egot och Sångaren. Här finns bara goda tankar. Och Danssvett. Hålligång från 00.00-05.00 om det går, annars mindre. Men då är vi inte riktigt lika nöjda. Och om man in känner ohygglig smärta dagen efter så har man inte dansat tillräckligt häftigt. Därför tenderar det att bli värre för varje gång.
   Sångaren
Den här Isan är en riktig blygis. Kommer oftast fram när ingen är i närheten eller i duschen. Kan även komma fram vid tillfällen då Dryg-Isa eller Partyanimaldansaren Olsson dominerar.
   Anderson
What do I say? Vet inte om vi vill säga mycket om denna gen som besitter vår kropp, men vi kan säga så mycket som att den finns alltid där. Vare sig vi vill eller inte. Envis, Negativ, Ego. Typ.


Jaha. Nu vet du lite mer om oss! Hoppas du inte är ivägskrämd för livet nu.
Ha ett bra liv om vi inte ses igen!

Madame Terror.

image45image46

Vilken är bäst?
(Tänk på att jag nästan blev gripen för terrordåd)

Vackert och miserabelt

image43


Terrorister eller teorister?

Idag har varit en riktigt trevlig dag. Började med ett extremt långsamt uppvaknande, upplyst av ett underbart solsken. Sen stack jag, Jess, Mike och Chris till North och South Shields ute vid kusten för att ta bilder och njuta av the view. Det var helt otroligt! Så himla vackert. Bild(er) kommer.

Det inträffade också en smärre incident som involverade poliser... Jag och mina vänner gick ner i gångtunneln som går under floden Tyne. Så började vi ta bilder för det var ett ganska intressant ställe att fota på! Annorlunda ljus och lite sådär halvskum miljö. Efter kanske en kvart eller så kom vi upp på andra sidan och fotade lite där. Efter ca en kvart så kommer det en polisbil....

P:  Har du tillstånd att fota här?
I:   Nej...
J:   Vi är bara studenter som håller på med ett projekt.
P:  Jaha... Vi måste kolla om ni är terrorister. Säkerhetsskäl (no shit..)
J:   Det är vi inte.
P:  Okej.

Hejdå typ. Väldigt märkligt. De krävde inga bevis eller någonting. Skitpoliser!

Efter detta åkte vi till Chris' hus för att toalettera och sedan var det matdags. Det blev äckliga fettpommes och cola. Sen åkte vi till ett jättevackert ställe i South Shields där vi fotade och flög drake. På ett gigantiskt fält. Sen åkte vi hem!

Väl hemma tog jag och Jess det ganska lugnt... Somnade nästan. För att försöka osomna lite mer gick vi till "the shoe tree", där det hänger en massa skor. Ganska häftigt faktiskt. Sen gick vi och handlade mjölk. Det var inte jätteskoj. Handla är tråkigt.... Iallafall när man betalar. Men det gjorde inte jag. Sen gick vi hem och duschade och fixade iordning oss inför ett Chinatownbesök. Jag bjöd Jess på mat, för det är så trevligt att jag får bo här. She's worth it. Efter detta kom Mike och hans vän Steve på besök och fick våra kinamatrester. Sen bar det av till Head of Steam! Ganska trevligt där. Men idag blev det övervåningen. (Det kom fram en weirdo typ och frågade mig vad jag hette och blablabla... För att han sett mig le... Hmpf!).

När stället stängde tog jag och Jess taxi hem. Lättast. Nu sitter vi här som två töntar. Sovsugna och inte särskilt snopna eller överraskade. Det finns liksom ingen anledning.

Gute nacht!

Beundrare

Jag är gillad!

Du med.


Saturday night fever.

Jaha. Dags igen alltså! (Åååh, vad jag älskar att kunna skriva på min egen dator igen... Slipper sitta och ändra alla å, ä och ö i efterhand. Good as fuck, som man säger här).

Dagen började ganska knäppt eftersom Jess inte hade gett sin vän Mike sin nyckel (planen var att jag skulle få den av honom och göra mig hemmastadd i hennes flat) och hon kan inte messa mig... Blä. Det var jobbigt. Sen löste sig saker och jag kunde ha mina grejer hos Mike. Det var riktigt bra! Sen fick han dras med mig hela eftermiddagen/kvällen. Stackare. Iallafall så lämnade Jag och David Hutton av mina föräldrar på flygplatsen vid halv tre, och där mötte jag rektorn på vår skola (!). Lite snopet (skitfult ord), men det var väl trevligt. Sen lämnade jag och David Newcastle International och stack till McDonalds. Det var sååå gott... Sen släppte han mig på  Central station och där väntade jag på Mike.

Sen var det tråkigt ett tag, åkte till hans ena lägenhet (som han flyttar ut ur) och tog en dusch, sen till den andra och träffade hans vän Chris. Och blev bästis med hans katt, såklart. Sen gjorde jag mig iordning och vi stack till Trillians (bra rockställe). På vägen gick vi till det hostel jag bott på tidigare i veckan (rekommenderas!
www.albatrossnewcastle.com) och hämtade min nya aussievän, Daniel. Trevlig typ det där (fast konstig, han tog ingen jacka). Det jobbade en snygg bartender på Trillians... Fast han var typ skitolång. Kortare än mig tror jag. Det var skoj.

Iallafall! Sen bar det av till Head of Steam, som också är helt ok, eftersom min nya regissörsvän insisterade på att vi skulle komma dit (han har inte insett ännu att han inte har någon chans att få mig). Sen gick vi till ett annat ställe (namn?) och efter det gick vi till Revolution. Men det var så tomt! Kändes så konstigt. Men men. Sen gav vi upp och gick till ett pizzaställe och ringde taxi. Jag hade nästan ätit upp hela min pizza när taxin kom. Gott.

Väl hemma - nytt problem. Geschlafenplatscher. Men jag fick en jättesäng för mig själv så jag var ganska nöjd... Sov mycket gott! Min australienska vän Daniel fick en knäpp och gick hem från Gateshead till Newcastle klockan tre. Utan jacka...

Så var det!