Omvälvande dag!

........................................Paris nästa?

Nu är det officiellt! Hösten är här!

Den kom igår. Gårdagen var en mycket omvälvande och bra dag, trots höstens intåg.

Dagen började med en långrunda ute i skogen med Mimmi, Selma och Eddie. De två sistnämnda har blivit riktigt bra vänner nu (andra lekdejten). Vid tio fick jag ett intressant telefonsamtal, men det håller jag för mig själv ett tag. Vid tretiden kom äntligen min dator, jag har längtat så! Detta är alltså mitt första inlägg från min MacBook. Allt är fortfarande lite nytt och trots att jag har använt mac tidigare så känner jag mig lite vilse... Men det löser sig! Photoshop har jag inte än (ve och fasa!!) Men det kommer. CS3. Hoppas jag.  Min stora bildskärm har jag inte ens packat upp. Tror jag gör det i Stockholm.

Iallafall, anledningen till att hösten kom just igår  är att skördetröskorna var ute på fälten hela dagen. Lång dag för dem!  Nu kan man rida på stubben (inte som en trästubbe) och då är det definitivt höst. Och så är det kallt som fan också, kan ha något med hösten att göra...

Fick ett jobbsamtal senare på dagen också, så jag har bokat möte. Fast det är jobb för bara någon dag.. Men jobb är jobb! Och så ringde den perfekta köparen till min häst. Helt underbart. Det vore skönt om han blev såld snart så jag slipper oroa mig för honom när jag är i El Schtcholmo. Jag är så nöjd med gårdagen! Farväl.

Iiiihihhihihhiii ! !

Idag ska min dator delivreras till mig!
Det känns som julafton! Fast mycket bättre!

Tips; läs
Carolines blogg! Min vän har precis flyttat till Greensboro i Nort Carolina och på sin blogg skriver hon om skillnader mellan våra båda länder. Vilket redan nu efter ett par dar är ganska mycket... Trevlig läsning!

Pictures from Serbia!

   
   
   
   
More to come...

Som en vis kvinna skrev..

Den engelske skalden Edward Young sa redan 1759 att vi föds som original och dör som kopior.

"Born Originals, how comes it to pass that we die Copies?"

En normal värld?

NEJ.

image203

gapingvoid.com

Det finns en otroligt duktig kille, Hugh Macleod, som ritar otroligt skojiga bilder. Nu finns hans bilder på min blogg, varje dag! I vänsterkanten under kalendern finns en bild som uppdateras dagligen. Godnatt folks!

Ståkissa! Nya trenden!

Hej hopp folkens. Nu är det dags för oss tjejer att lära oss ståkissa. Anledningen till detta är att sittkissande är förnedrande (!). Jag hade älskat att kunna ståkissa, men inte på bekostnad av min personliga hygien. Det hade känts mindre fräscht att ståurinera offentligt för att sedan skvalpa runt med blöta byxor/kjol/klänning. Jag tror hellre jag sitter ner då faktiskt. Och varför ska man förneka att könen gör män och kvinnor fysiskt olika? Vi ska väl vara glada över att kunna gå på sitttoaletten och inte direkt bli anklade för att skita? Jag gillar sittkissning. Och det är jag stolt över! För er som vill testa något nytt; läs om ståkissning för damer.

En oral orgie

Vad har man sin tunga till?

Jo, det ska jag berätta. Man har den inte till glasslickande, matrestbortpetande eller ljudformare. Den är tydligen mest till för att räckas ut så fort en kamera kommer i närheten. Det har jag sett på bild.

Tittade igenom andras bilder från studenten idag. Pussmunnar och tungor. Precis som en enda oral orgie. Folk inser nog inte hur dumma de ser ut när de har tungan ute. Precis som om de inte vet hur man håller den innanför tänderna.

Detta fenomen får mig onekligen att undra vad som finns i den alkohol som folk dricker. Värre än GHB och Rohypnol. Strekius tungus utis är den nya partydrogen och alla tar den.

Morgonstund

image184

Mitt livs läskigaste stund.

Efter en ridtur med häst och hund i vår gröna skog med mina nya linser bestämde jag mig för att göra något stort... Nämligen att köpa macdatorn! Nu är det alltså gjort. Äckligt mycket pengar fattigare men en dator rikare. Eller egentligen inte fattigare, jag hade ju inte pengarna från början... Äckligt mycket mer i skuld och en dator rikare! Jag passade även på att köpa en bildskärm när jag ändå var igång, så jag kan utföra lite extra hippa stordåd. Det är så härligt att äntligen ha tagit Steget! Nu har jag bara några saker som fattas i min utrustning. En fisheyelins och några filter till mitt 70-300-objektiv, sedan har jag så jag klarar mig ganska bra skulle jag tro.

Jag är så glad!

En helt ny värld

Idag har jag varit hos optikern för att testa linser (optiker Branning i Lund för er som behöver en riktigt bra och seriös optiker). Det var sannerligen ett äventyr!

När optikern först satte in linserna höll jag på att trilla av stolen och kräkas för jag blev så yr att stjärnorna hamnade i golvet och golvet i taket fastän golvet sitter fast i golvet och stjärnorna inte syns på dagen. Vilket säger en del. Efter det fick jag stirra ner i golvet ett tag med huvudet mellan benen. Eller knäna för att vara med exakt och mindre provocerande... Då gick Herr Optiker iväg och hämtade ett glas vatten. Medan han var borta satte jag mig ordentligt upp igen och tittade ut genom dörren. Och jag såg allt. Verkligen allt! Jag kunde se vad som fanns i skyltfönstren på andra sidan gatan, och hur folk såg ut på håll! Helt otroligt. Jag bara längtar tills jag får stoppa dem i ögonen igen!! När jag ändå var där så fick jag lite linsträning av Fröken Assistent. Hon var mycket trevlig och pedagogisk. Jag klarade att både ta ut och in linserna på första försöket. Det var rekord sa hon. Vilja sa jag. Nu kan inget stoppa mig!

Stockholm, here I come.

Magnetresonansröntgen

Så igår var jag alltså i Ystad för att röntga hjärnan. Jag var spänd som en bilbåge på väg in eftersom jag trodde att jag skulle injiceras med kontrast, men tack och lov så slapp jag! (För er som inte känner mig så är jag sjukligt skraj för sprutor).

Jag fick åka in  i en stor rund grej, in igenom ett litet hål bara med ett visir över huvudet. Kändes lite instängt... Och det kändes som jag låg under ett vågarbete, för allt skakade och hoppade. Typ 200db. Som väl var tog det slut ganska snabbt och det var inte alls farligt. Men tanken på vad som kan finns därinne är lite läskig. Nästa undersökning är den fjärde september och det är sömn-EEG. Jag ska vara vaken i 24h innan testet och sen somna där medan de kollar upp my brain.

Kontaktannons, augusti -07

Ny personlig assistent sökes! Eget kontor finnes i min garderob.

Om du är soffliggare, alkis, canonanvändare, flygrädd eller kattovän kan du sluta läsa här.

Krav;
Körkort och bil
Kattmänniska, annars är det kört
Inte för lång (gränsen går väl runt 185 skulle jag tro)
Renlig och huslig
Kreativ
Exeptionellt snygga fötter (fötter skrämmer mig lite), alternativt snygga strumpor/skor
Stockholmsvän

Meriterande;
Utbildad massör
Vältränad
Snygg
Charmig
Rik
Egen företagare (gärna inom fotobranschen)
På resande fot

Skriv ditt svar under pseudonym i bland kommentarerna. Kanske är det just Du som är lycklig nog för att få komma på intervju! Till intervjun kan du till exempel ta med blommor, en ananas eller kanske några flygbiljetter.

Lycka till!

Jönköping

 

Serbisk skönhetSerbian beauty Jelena

Nu stannar jag hemma!

Iallafall till den femte september, när jag, Isa a.k.a. gud flyttar till Stockholm! -Vafan ska du göra där? tänker väl du. Jo, jag ska bo i min kusin Micks lägenhet och fota saker dagarna  ända. Kanske hitta ett jobb. Vi får se hur framtiden artar sig!

Anledningen till min tillfälliga hemkärlek beror på att jag varit på resande fot en del nu. Som sagt var jag ju i Serbien i en vecka, det var så trevligt. Mimmi och jag uppfann kycklingdansen som blev en riktig succé, omåttligt populär. Det var riktigt trevligt att träffa mina gamla vänner från förra året och jag lyckades dessutom springa på Rudi (han är med på min msn-bild för tillfället) av alla. Men lyckan var inte komplett, eftersom jag fick besöka Novi Sads sjukhus efter en incident i en underklädesaffär. Jag fick ett såntdär djävulskt epileptiskt anfall igen så det blir tid för undersökning i Lund snart igen då... Blä. Jag har varit helt sjukt trött sedan det hände. Men förhoppningsvis återhämtar jag mig snabbt.

Jönköping var trevligt, jag fick träffa hela min underbara släkt, förutom den som alltid varit mest självklar, min kära farmor. I fredags var vi på hennes begravning och det var så vackert. Och sorgligt. Det kom ganska många och jag såg ansikten jag inte sett på många år.

Nästa vecka ska jag inhandla en ny dator!

Hemma igen!

Det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma igen. Även om jag saknar mina vänner från forumet! Jag ska skriva allt om det när jag får lite mer tid, nu måste jag sova och imorgon åker jag till Jönköping på begravning. Min stackars farmor. Jag funderar seriöst på att göra min blogg aningens mer internationell och börja skriva den på engelska. Eller så kanske jag bara gör en ny internationell. Vi får se!

Pictures from Serbia will be avaliable soon!