Tragik

Förlåt. Jag är också besviken på mig. Bloggtakten avtog något alldeles extremt under Stockholmsvistelsen, men jag ska gottgöra det så gott jag kan! Blir dock lite svårt eftersom den här datorn ska lämnas in imorgon och kanske ser jag den aldrig igen... Men men, idag har jag varit och tittat på Macdatorer! Jag ska köpa en bärbar och inhandla en extra stor jätteskärm så att jag kan se allt ordentligt! Jag ska blogga så fint jag kan.


Monkey business


Sorgligt

Jaha. Så har dagen kommit. Idag ska jag åka ner till Skåne, bort från det roliga, bort från min kusin, bort från möjligheter. Tillbaka till skola (som väl är inte så länge), familj, jobb. Men jag ska iallafall tjäna pengar i sommar och det är ju bra! Nu har jag varit här uppe i tolv dagar. Ska skriva en kort sammanfattning när jag kommer hem om mitt otroliga Stockholmsbesök! Mycket roligt har hänt, och jag har till och med varit i Linköping två gånger.... Amazing. Ses i Augusti!

Kattastrof

Kattspanking

Mer kattspank

Cat fight

Kattprat

Nora spelar piano

Nora spelar piano igen


Miljö


Lite länkar för dig utan liv

REACH! A Lecture Musical
Riktigt rolig!
BORAT i Sexydrownwatch

Harmlös
Porrstjärna eller ponny?

Harmlös
Glömt kondomen någon gång?
Harmlös
Rate my poo
Ganska läskig
XXX-rated!
ABSOLUT inget för känsliga..
Äta bajs. X!
Inte heller detta för känsliga..

You've been warned!

Cissi in action


Lite extra bildning

Guten tag! Idag presenterar jag för er "Djur från havets djup".


Tygligen ett brott..

<?> Stal symaskin
<?> Strax före 15 stal en gärningsman i 40-års åldern en symaskin från Huskvarnabutiken på Storgatan i Linköping. Gärningsmannen uppges ha sprungit från platsen.
<?> :D
<?> måste sett kul ut
<?> "Han tog korsstygn över storgatan."
<agrajag> nej han zick-zackade över stora torget
<?> enligt polisen
<agrajag> sen sydde de in honom
<agrajag> 2 månader för förargelseväckande broderi
<?> han han aldrig STICKA särskilt långt
<?> Det virkar lite skumt det där..
* agrajag har tappat tråden.
<?> han hade STRUKIT omkring länge kring butiken innan han slog till tydligen
* Puhlo räcker agrajag tråden igen
<?> men spännande, man sitter som på nålar..
<?> Ingen mönstermedborgare precis...
<?> Jag tänker inte ge mig in och nysta i den här diskussionen...
<Puhlo> sax så mycket!
<?> Pågår mycket otyg i den där stan.
<agrajag> Du tar det till sin spets.
<radiantx> ja... ändå känner jag ett stygn av oro över att jag missat nåt...
<agrajag> Lite söm kanske löser problemet.

Även detta från
Rebecca.

Vi ska knarka

<Fredrik_> dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet
<Fredrik_> förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå")
<Fredrik_> så brister det ibland i logiken
<Fredrik_> iaf de ska alltid moralisera
<Fredrik_> så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor
<Fredrik_> men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker
<Fredrik_> farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan
<Fredrik_> men sen så är dem typ ledsna
<Fredrik_> för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor
<Fredrik_> och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla"
<Fredrik_> "det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut
<Fredrik_> ALLTSÅ
<Fredrik_> att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor
<Fredrik_> den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också
<Fredrik_> var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville
<Fredrik_> "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn
<Fredrik_> VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT
<Fredrik_> du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN

Hittat på
Rebeccas blogg.

Kamp Kuk?

Jaa, när man är på festival får man minsann uppleva konstiga saker!
Här nedan har jag till exempel samlat medlemmarna i familjen Kuk.
Kuk Lyx Klan
England -06


Waiting.

Nu väntar jag och Micks på Ciss +2. Trist. Men vi har kul ändå! Idag var vi i en sexshop. Alla var tysta. Det är så typiskt sexshopar! Det är som att gå in på biblioteket, fast istället för att låna trista böcker så köper man kanske en gigantisk svart dong istället. Så är det. Men tystnaden är talande. Skammen ligger i luften. Låter man för mycket så är man konstig. Därför kan det kännas lite sisådär att kommentera porrfilmstitlar. Men det FÅR man göra. Man bör också göra det för sitt eget välbefinnandes skull. Efter detta skulle vi äta glass i en park, då visade Micks sin ondskefulla sida, genom att uträknande sätta sig bredvid en bitch med två hundar som bläää.. Orkar inte berätta men hon var verkligen stööörd, men vi med.. Det var roligt. Hejdå.

Disturbed


Caroline, Rebecca, Annie

Idag är jag trött!


Wish;


Jag skulle vilja ha en kyss som betyder något.


Tits and ass!

Dagens experiment

Jaa, ibland när man inte har några läxor att göra (jag har ju inte direkt något liv) så kan man ibland testa olika webadresser på måfå.


www.tits.com
www.boobs.com
www.titsandass.com
www.tuttar.com
www.boobies.com
www.pattar.se
- bara hör på detta; "besök våra fitta vänner listade nedan".
www.rumpa.se
- inte jättespännande
www.anal.se
www.anal.com
www.mus.se
- inte alls som du tror
www.orgasm.com
www.orgasm.org

Sådär! Nu har Du också något att göra ikväll!

Publicistklubben

Igår publicerades en av mina bilder i Svenska Dagbladet! Stort även om bilden är väldigt liten. Men den jävla skittidningen skrev inte ut mitt namn...

image70
Lyssnar just nu på Lantz i P3 där André idag intervjuas! Det är så bra! (André alltså). Gå in och
lyssna!

Finally!

Sååå, alla läsare... Nu har jag kommit tillbaka från mörkret! Mina ögon ser sol igen! Min hud känner vindilar! Amazing! Inga fler läxor! Förutom en. Men den är det rätt lugnt med. Iallafall, jag måste ju meddela att nu blir det mer frekvent uppdatering av my sweet love, bloggen. Jag har lite happenings framför mig att skriva om!  Som till exempel att jag åker till Stockholm imorgon! Där ska jag bland annat träffa min kusin och en massa annat löst folk, göra arbetsprover och fota filminspelning.

A nice week, yeaaah!

Nya underkläder

Äntligen! Nu har Katie Price (alltså porrstjärnan Jordan) lanserat sin egen underklädeskollektion! Endast för oss som både är smala och storbystade! För sånt finns knappt idag. Man får ju sy själv. Och jag är ju mer man än kvinna så det går inte så bra.. Jag hade kanske kunnat såga till mig en bra bh. Kanske. Eller svetsa? Hon säger också att hon har haft alldeles för små bh:ar länge nu, hon har ju "egentligen 32G". Lite sådär lagom mycket... Iallafall, underkläderna är snygga, men jag vet inte vart man kan hitta dem ännu! Har bara skrivits en massa om den (mest skit eftersom skribenterna förmodligen har varit fula, småbystade radikalfeminister med skitdålig smak). Det är väl trevligt att vi med väl tilltagen överdel (som är naturlig) också ska kunna ha tillgång till lite snyggare (typ inte amningsbh:ar...) underkläder! Go Katie! Något annat som är bra också är att när kollektionen visades för första gången var det inte bara en massa snygga Jordans i små underkläder, utan bara släkt och vänner till henne (alltså vanliga människor). Det är väldigt mänskligt och nästan normalt med vänner och släkt. Amazing. Hon börjar ju nästan bli lite "girl next door".

Är det kanske Jordan som är den lyckliga porrstjärnan?

image69

Skäms på mig!

Jag borde ha smisk! Men anledningen till att jag inte skrivit något på bloggen på länge är att läxor tar upp större delen av min tid för tillfället. Bara för det tänker jag förlänga min tuttspecial ända till torsdag, tro det eller ej!

Grattis alla tuttälskare!

Förgiftad?

Kan det måhända vara så att just Du går i giftastankar? Meeen, du har en smal plånbok? Då kan jag tipsa dig om en tävling där du designar din egen brudklänning i vackraste material (toapapper) och kan vinna upp till 500 $!! Ja, du läste rätt, 500 $! Sidan är helt klart värt ett besök, finns flera skit(höhö)snygga kreationer att titta på!

Gå till
The 2007 Toilet Paper Wedding Dress Contest
The 2006 Toilet Paper Wedding Dress Contest Winners

Idiots behind the wheels

Mycket sevärt !
Push me!

Är DU korkad?

image68

Det brinnande hatet.

image67

Den här tjejen var sjutton år. Kär. Hon mördades brutalt av upp till tusen hatande män från hennes hemstad. Brottet; hon rymde hemifrån med sin kärlek och konverterade från Yezidi till hans religion, islam.

För fyra månader sedan fick hon skydd av en muslimsk shejk, men efter en tids övertalning från hennes familjs sida att återvända hem gick hon med på det, då de sa att de hade förlåtit henne. What a fatal mistake. Hon möts av tusen män med stenar i sina händer. Hon har dragit skam över sin familj och sin släkt. Tvingas ner på marken. Folk spottar på henne, sparkar på henne. De drar av henne byxorna för att markera hur hon har smutskastat sin familj och sin religion. De kastar stenar på henne. Det finns inte en chans att hon kan försvara sig mot det brutala hat som brinner i Mosul, Irak, den dagen hon dör. Men ingen säger något. Hon sparkas i magen och skriker desperat efter hjälp. Sen slänger något en stor sten i hennes huvud och hon är död.

Varje år stenas flera tusen kvinnor till döds i Irak och Kurdistan. För brott som de kanske inte ens begått. Ibland för saker som inte ens är värda att kallas brott. Vid den här steningen fanns ett antal poliser närvarande, men istället för att försvara Du'a Khalil Aswad hetsade de snarare massan att döda henne. Det är tyvärr vardag att kvinnor mördas för heder, skam och religion...

Se filmerna av steningen
härINGET FÖR KÄNSLIGA!

Böghög on the tutts

People.
Foto: Joel-Peter Witkin

Vuxenpoäng

Gjorde ett test efter att ha läst Rebeccas blogg, på sidan vuxenpoäng.com. På det viset kunde jag få reda på exakt hur gammal jag borde vara (om man tar hänsyn till min mogenhet) och kom fram till det otroliga resultatet min ålder +5,5 (haha, alla ni som varit elaka från lunar.. min generalisering av vänskapskretsen stämde jävligt bra in på min egen mogenhet! Fuck off typ). Jag är alltså ganska gammal. För att bli mer omogen fick jag några tips;

  Börja drick öl - Eeh... Många gamlingar dricker öl också.
  Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden - Fjärde gången gillt i år då...
      Och Hultsfred är en by!
  Flytta ihop med några kompisar - Bara om det är mimmi.
  Ge dina krukväxter till grannen - Vet inte om grannen vill ha mitt mögel.
  Sälj din bil, det är omiljövänligt - Man föds med 206 ben av en anledning.

Inte särskilt bra tips. Jag tror jag fortsätter att ligga före i utvecklingen ett tag till.

Spermagryta?

Idag läste jag på Aftonbladet om svenska tv-kändisars tabbar. Och den värsta står Tina Nordström för... När hon var på kurs i engelska i Manchester sa hon att hennes favoriträtt var semenstew (sjömansgryta.. hrm), som inte blev ett dugg rätt! Iallafall inte maträtt. Hon tillade också att den är besk och söt.
     Inte nog med detta, en gång skulle hon (för programmets skull) sätta potatis och det enda stället där det inte var tjäle var bakom en gravsten (döingar är hot shit) på en kyrkogård.
     - Det syntes ju inte i teverutan, säger hon.

Provocerande konst

Jag har en ny favorit! Hans heter Joel-Peter Witkin och hans bilder är otroliga!

Kolla in ett urval av hans läckra konstverk
här.

image65

Girl talk (mer bröst)

Såhär pratar tjejer när de är ensamma! Ungefär samma sak som att vi alltid har sex på toaletten om vi går fler än en. It's a fact.

Small talk

Om du istället vill spana in en riktig heting, kolla här;

Sexy Naked Lady

Slumps

Ibland när jag läser min blogg (någon måste ju läsa den) så kan jag inte låta bli att ta en titt på nyckelorden. Och ibland hittar man väldigt intressanta ord i följd! Antingen kan det blir någon sorts märklig kort fras eller sammasatt som ett märkligt ord. Ett urval;

skit sverige

blogg avföring

kantstött isa (?)

späck svett

slav bål

moral vapen

fjortis blogg

blogg idiot

idiot lunar

buss stjärt
alkohol reflektioner
kött blogg

Hittade egocentrisk blogg från inlägget där jag skrev om
www.anderson.blogg.se. Det stämmer ju så väl.

Läskigt från inlägget "Gud älskar mig?";


"...jag blogg hjärta gud ... mig isa pinsamt kristen..."

DET är skrämmande!


Mina bröst är okej

Jaaa, gott folk, nu ska ni få lite tuttunderhållning från Norge av högsta klass. Jag hoppas att det är på skoj men möjligheten finns att personen i fråga är så pass korkad att det faktiskt är allvar. Men hennes bröst är iallafall okej. Och osmå.

Gå vidare till Lene Alexandra och 
"My boobs are OK". Enjoy!

(För er som föredrar män kan jag rekommendera "My balls are OK" istället).

Sexleksaker - Ett hot mot rikets säkerhet?

Nu har det alltså inträffat. Terroristerna har (förmodligen för att få fler kvinnor att ansluta sig till terrornätverken) börjat använda vibratorer som vapen. Militären på Cypern är rädd att trådlösa vibratorer ska störa radiokommunikationen på ön (här kan tilläggas att vibratorn har en räckvidd på sex meter) och därför får vibratorn Love Bug inte säljas mer på ön. Dock finns den fortfarande att få tag på, men folket uppmanas att enbart använda den när de är utomlands... I Sverige kan man få tag på sin alldeles egna Love Bug, men de som bor på Cypern får nöja sig med andra roliga produkter ur tillverkarens sortiment...

Det sägs att jag är terrorist!

Antibuss (nästan som antabus)

Det är mitt nya ord för att ogilla bussåkning. Idag så satte jag mig som vanligt där jag alltid sitter på morgonen (och tog så stor plats jag kunde med väskorna). Ändå kommer det en hippie och ska sitta bredvid mig! Varför just jag? Han påminde starkt om Napoleon Dynamite. Betedde sig som om han var spetsad av en stor stelhetspåle. Inte en enda gång kunde jag se hans ansikte (massa lockigt hår i pagefrisyr), och han satt cirka 30 cm ifrån mig (vilket motsvarar lite mer än ett halvt bussäte). Sedan blev han rädd för sin telefon när den ringde. Tölp.

Skit också!

Visste du att;
     En normalstor häst producerar i snitt 8-10 ton gödsel per år. Det är ungefär
     20-30 kilo per dygn.
     Hästgödsel faller under ramen för biobränsle.
     Avföringen hos hästarna på Umåker består uppskattningsvis av 85 procent
     kutterspån som finns som strö i hästarnas boxar.
     Det finns cirka 271 000 hästar i Sverige.

Så kan det låta när det diskuteras skit i Aftonbladet.

Tutt-special

Jaa, eftersom jag nu har hakat upp mig på (mestadels abnorma) tuttar så tänkte jag att jag skulle tillägna resten av veckan till dessa fettklumpar som växer som cancersvulster på våra vackra kroppar! (Dock inte enbart tuttar). Aldrig tidigare har jag i en blogg tidigare skådat något så otroligt som en tutt-special. Enjoy!

Stats!

Gårdagens statistik. Helt otroligt.
image64

De vandrande brösten

Som en fortsättning till förra inlägget tänkte jag tipsa
er om något läskigt (ja, de ÄR verkligen SÅ stora).

Länken till
Zena Fulsom(stryk)s hemsida.

Bizarre breasts.

Micks skickade just en länk. En bystig sådan! Eller vad sägs om "Zena Fulsom, 85ZZZ"? (Hon finns längst ner på sidan). Jag har aldrig sett maken till groteskt stora tuttar. Här finns allt från D-ZZZ. Det är faktiskt nästan värt en titt....


Världens största bröst (och några till)

100 ord.

Jaha. Så är dagen snart slut och en hel drös har läst mina hundra ord. Har fått mestadels bra respons men även en del dålig. Många har missförstått.

Att avsäga sig åldern handlar faktiskt inte om att dölja den. Det handlar bara om att utelämna den. Man måste väl inte berätta allt om sig själv? Man berättar ju inte om sin sexualitet för människor man just mött. Varför ska de då veta min ålder? Det kan vänta till de känner mig. Någon gång lär de få reda på den. Men inte av mig!

(Det var precis hundra ord).

Nytt i ordlistan

Alla vet vi ju att Svenska Akademien varje år tar in ett antal nya ord i den svenska ordlistan. Jag har själv några förslag till upphottning av de gamla verken som passar 2007 års livsstil (feminina ord);

Skedvägra - När man inte vill ligga sked för att det blir så svettigt.
Bröstonanera - Att beröra sina bröst på ett porrigt vis (så som alla tjejer alltid gör).
Out (uttalas o-ut, att gå out) ? Att man förberett sig på utekväll som kommit att bli inställd.
Fucktiskt - Faktiskt som fan. Efter uttrycket "as fuck" (som fan) på engelska.
Cuntstött - Efter att det tidigare ordet kantstött blivit liggande hottas nu ordet upp och får en ny innebörd. Detta är det nya ordet för att man haft sex, ex "jag har blivit cuntstött".
Späcktakulärt - Så här säger vi istället för ord som tjock, fet, rultig, mullig o.s.v. Här får vi direkt veta att någon är späckfylld (späck är en typ av fettvävnad som framför allt bildas hos valar och sälar).

Det är ett urval av mina förslag till förbättring! Slit dem med hälsan.

Rekord

Goddag! Idag är jag på riktigt bra humör. Min blogg har nämligen slått rekord big time. Hundra ord var ju jävligt bra för den. Så här ser det ut än så länge;

                                Före     Nu
Sidvisningar              166     248
Unika besökare          33     131

It' amazing! Tack alla. Fast det gör inget om någon kommenterar något... Som till exempel mina bilder!
www.isao.blogg.se/bilder.html. Vill gärna ha feedback!

Tänkte också passa på att rekommendera www.fultal.com för alla lösa typer som läser min blogg! Klart värt ett besök. Tag chansen du också att räkna ut din promiskuösitet (?).

Måste grannen stenas..?

Ett intelligent brev från Magnus Samuelsson i Tånnö, som jag kände mig tvingad att publicera (intelligens skall ej döljas för folket, och ironi är så trevligt);

"Öppet brev till de präster som skrivit under uppropet mot välsignelseakten för homosexuella.

Jag har en del frågor till er präster som vet och kan allt. Jag tänker sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:7). Vad kan vara ett skäligt pris?
I 3:e Mos 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU. Kan han ha rätt?

Min granne som jobbar på Kvantum insisterar på att även jobba på söndagar. Enligt 2:e Mos 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?

Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt 3:e Mos 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt. Min son konfirmerar sig nu och del vore kul att se hur han uppför sig i kyrkan. Är det okej om jag sitter i vapenhuset?

Kan mina barn börja träna fotboll i IFK Värnamo då 3:e Mos 11:7-8 säger att de inte får röra resterna efter en död gris. Eller måste de fortsatta spela här hemma med en plastboll?

En bonde här ute i Tånnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar därmed mot 3:e Mos 19:19. Han har även den fula ovanan att svära mycket. Nu är hans fru inte heller
mycket bättre då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmateriel (vanligen bomull och polyester). Är det nu nödvändigt att samla hela Tånnöbyn för att stena dem? (3:e Mos 24:10-16). Kan vi inte bara bränna dem på bål som vi brukar göra med
människor som ligger med sina släktingar (3:e Mos 20:14)?
Jag vet att ni präster har gått på djupet i dessa frågor så jag ser fram mot tydliga och raka svar.


Stort tack till er rakryggade präster som tydligt visar att Guds ord är evigt och oföränderligt".


The end.

Nu är slutet nära. Sen blir saker och ting lugna! Det är blott 32 dagar kvar till studenten varav 16 är skoldagar. Om det är någon som är sjukt sugen på att fira mig, let me know.


Kattbarn

image63

Design

Nu har jag bytt design på min blogg! Men jag kan ännu inte se den. Spännande.

Synden är det nya svarta

Går till allt!

Förlåt mig Cissi, ty jag har syndat.

Vi börjar om från och med... Nu!

A small world.

Jaha. Så är herr Jante igång igen! Erik Wachtmeister har startat ett Lunarstorm för utvalda, nämligen världens absoluta överklass. Här är det tänkt att rika människor ska kunna nätverka sina nätverk ännu starkare (helt naturligt, mycket vill ha mer) och då flyger genast Jante i taket! Vaaa? Får inte jag vara med? Nej, Jante, du passar faktiskt inte in på den här sidan. Världen är orättvis. Men detta förstår inte Jante. Han vill ha ett eget privat nätverk med sina vänner, men om någon plötsligt gör intrång i Jantes exklusiva krets ska han minsann dras inför rätta. Rättvisa? Avund.

Självklart pratar jag om skandalen Folkpartiet-penetrerar-Socialdemokraterna (a nice way of putting it). Fenomen som  "
A small world" är svårt för vänsterfalangen att klara av eftersom detta utesluter en hel del av dem. Högerfalangen accpeterar detta och jobbar vidare istället utan att klaga på saker man inte kan påverka.. Vill man ha något gjort får man göra det själv. Förmodligen så är Göran Perssons nästa mål att komma med i denna kändisunion.

Här är länken bejbs,
A small world

Med öppna armar..

Min kusin och jag diskuterade något häromdagen. Hur kan man ta emot någon med öppna armar? För en arm är ju aldrig öppen. En famn kanske, men en jävla arm? Då måste man ju skära upp armen först. och det betyder ju big trouble! Ingen vill väl ha blod på sig när man hälsar. Skulle kännas lite oartigt mitt i artigheten om man säger så.

-Heeej!
-Oj, vad tidig du är.. Vänta lite. Måste bara skära upp armarna lite.
-Jaha... Men du behöver alltså inte.. För min skull..
-Jojo, jag insisterar! Jag vill!
-Hmm, okej..
-Hoppsan.. Jag ska bara .. krrokf..
-Va?
-RGgpfprfHilfepepkd..
-Okej, jag kommer tillbaka senare då..


Satsa hårt!

ska vi ta sats?

aah fan... jag har ju ingen penis


Festivalism, part II

Nu är det natt. Den femte maj. Det kan bara betyda en sak!

Det är Micks födelsedag idag! Gratts gratts.

Det kan också betyda att jag sitter och tittar på min Hultsfredsbiljett.
Och att Micks kanske följer med. Det gör mig på extra festligt (festivaligt) humör. Godnatt!

Photo shoot + Israel/Palestina

image62

Del I - Photo shoot
Igår bar det alltså av till Malmö efter skolan för att fota min ärkevän (bra ord)  (director) som behöver fräscha och hippa bilder till hemsida, visitkort, nyhetsbrev osv. Kom dit ganska sent så det blev bråttom! Efter många om och men (det lååånga klädbytet och stylingen) så kom vi igång och André var verkligen fit for fight. I en grön "Save André Hedetoft"-t-shirt gjorde han sitt livs modellande och efter nästan trehundra bilder var vi klara. Då bar det av till del II....

Del II - Seminarium på Inkonst

Utkörd (på ett bra sätt) av André kom jag i tid till Inkonst och mötte där Gustav. Efter en liten stund började seminariet som handlade om Israel//Palestinakonflikten (som verkligen är extremt komplex). I centrum stod mediernas bevakning av detta infekterade område. Jag kan säga att det fortfarande inte är helt klart i huvudet, men jag vet nu tillräckligt för att själv kunna skapa mig en uppfattning om läget och vad jag tycker. Jag rekommenderar alla att försöka sätta sig bättre in i ämnet!

Med i diskussionen var Serene Asir (en ung arabisk tjej som jobbar som journalist i Kairo och Beirut), Peå Holmqvist (som är dokumentärfilmare, bl.a. Gaza Ghetto, och lärare på DI) och David Rovics (singer/songwriter och gräsrotsaktivist från USA). Det var också en Donald (fotograf) och en Usama som deltog med jag vet inte deras efternamn (det var inte bin Ladin). Den senare var riktigt intressant att lyssna på och han hade gjort en ganska lång dokumentär om läget i Palestina. Denna kretsade runt olivträd (i Palestina snor israelerna dessa av palestinier för att själv tjäna pengar på dem, alltså palestinierna förlorar sina livsverk på en dag). Han visade en snutt ur dokumentären och det var riktigt gripande.. Blev verkligen berörd av det. Samtidigt blev jag sugen på att åka dit. Ska försöka ta reda på den här killens namn så ni kan kolla upp filmen om det lockar.. Den unga kvinnliga journalisten var också riktigt duktig, ska kolla upp hennes work lite närmare! Serene och Usama brann för saken. Det märktes.

Res dig!!

BBC har nu publicerat en lista på de hundra platser i världen du bör uppleva innan du dör (okej för att flyget är gratis som döing, men du kan inte fråga någon om vägen). Iallafall så tar jag mig friheten att publicera listan här;

 1. Grand Canyon , US
 2. Great Barrier Reef, Australia
 3. Disney World, Florida
 4. South Island, New Zealand
 5. Cape Town, South Africa
 6. Golden Temple, Armritsar, India
 7. Las Vegas, US
 8. Sydney, Australia
 9. New York, US
 10. Taj Mahal, India
 11. Lake Louise, The Rockies, Canada
 12. Uluru (Ayres Rock), Australia
 13. Chichén Itz·, Mexico
 14. Machu Picchu, Peru
 15. Niagara Falls, US/Canada
 16. Petra, Jordan
 17. Pyramids, Egypt
 18. Venice, Italy
 19. Maldives
 20. Great Wall, China
 21. Victoria Falls, Zambia/Zimbabwe border
 22. Hong Kong
 23. Yosemite National Park, US
 24. Hawaii
 25. North Island, New Zealand
 26. The Iguaçu Falls, Argentina/Brazil border
 27. Paris, France
 28. Alaska, US
 29. Angkor Wat, Cambodia
 30. Mount Everest, Himalayas
 31. Rio de Janeiro, Brazil
 32. Masai Mara, Kenya
 33. Galapagos Islands, Ecuador
 34. Luxor, Egypt
 35. Rome, Italy
 36. San Francisco, US
 37. Barcelona
 38. Dubai
 39. Singapore
 40. La Digue, Seychelles
 41. Sri Lanka
 42. Bangkok, Thailand
 43. Barbados, West Indies
 44. Iceland
 45. The Terracotta Army, China
 46. Matterhorn, Switzerland
 47. Angel Falls, Venezuela
 48. Abu Simbel, Egypt
 49. Bali, Indonesia
 50. Bora Bora, French Polynesia

De i fetstil vill jag åka extra mycket till. Hoppas att jag får chansen!


Lunarstorm fjortis

Tjohopp. Om fyra dagar är det dags att skaffa ett lunarkonto enbart för att läsa mina superbra 100 ord som då ska publiceras på lunarstorms förstasida! Dessa består av inledningen till mitt inlägg om ålder som jag skrev för... Vet ej när. Det råkar iallafall vara exakt hundra ord, och på tisdagen den åttonde maj så kommer jag och mina visa ord synas på lunar alltså. Den stora nyheten nådde mig igår (skickade in dem i förrgår), det gick snabbt! Förmodligen kommer ca 90% tölpar, 8% nobodies och 2% bra skitar kommentera mina otroligt kloka ord (detta bygger jag på erfarenhet efter tidigare kommentarsläsning i andras gästböcker). Now you know!

"Du har formulerat riktigt spännande och intressanta 100 ord. På Tisdag 8:e maj kommer din text därför att publiceras på LunarStorms förstasida [Start/Nyheter] som har fler än 300 000 läsare dagligen. Så var beredd på många lunarmejl och ännu fler gästboksinlägg.

Eftersom så många läser 100 ord händer det ibland att den som blivit publicerad får inlägg i gästboken som är osakliga eller innehåller påhopp. Är inläggen bara korkade i största allmänhet är vårt råd att du blockerar avsändaren under [Inställningar/Blockera]. Är något inlägg riktigt elakt kan du anmäla personen som skrivit det under [Hjälp/Kontakta oss/Säkerhet]."

Sådär kan det alltså se ut när man bli kontaktad av lunarstorm. It's good shit.

Dags att bli avsugen...

...på socker. Sent igår (eller faktiskt väldigt tidigt idag) så ingick jag en pakt med min sockeräcklade vän Cissi. Vi kom överrens om att vi ska undvika allt "synligt" socker (godis, choklad, läsk, kakor osv). Det kommer bli gryyymt jobbigt. Detta ska gälla hela maj (fast vi ska börja med att försöka fram till helgen, sen får vi se vecka för vecka). Nu har jag iallafall lovat Cissi och man sviker ju aldrig en dam.

Det bästa med den här perioden är att vi har var sitt frikort. C har valt Center Mörk och jag har valt Magnum Mandel. Ja, jag ska avsäga mig Coca Cola under en hel månad. Det är sannerligen en once-in-a-lifetime-experience. Kroppen mår så bra utan överdoser, socker eller ej! Förmodligen kommer detta leda till ett nytt missbruk, eller så kommer något av mina andra missbruk att öka.

May the anti-socker-pakt begin!

You should be dancing, yeah!

Idag när jag kom hem kände jag ett plötsligt begär att kolla min mail. Jag dansade fram till min dator och tryckte på (13) i mitt msn-fönster. Efter några mail kom det från KB i Malmö. Och vilka ska spela om inte Vibrasphere! Jaja, kanske inte mina absoluta favoriter, men på min och Gustavs tid, då lyssnade vi en del på dem. Och de är dansbara. Och såklart ska man onsdagen den 16 maj ge sig ut på KBs dansgolv och svänga sina lurviga! Hundra spänn kostar det, mellan 23-04. Be there!

Vem vill joina?


Årets första-majklag

Nu när jag ändå är igång med klaget (det är ju trots allt första maj) så tänkte jag passa på att klaga på lite av varje.

Jag är så trött på...

♥ Att vissa hela tiden tror att jag har TID att lägga på en massa "roligt" och bara kräääver att jag ska träffa dem... Som alla andra måste jag prioritera och det är inte alltid så att jag prioriterar vissa personer särskilt högt. Sen finns det några som jag släpper vad som helst för, men så är det väl för alla. Jag måste få ha min ensamtid också, för utan den dör jag inombords. Jag avskyr att ha folk runt mig för det mesta. Då går jag undan eller blir jävligt negativ och kort. Now you know. Let me be.

♥ Att det ska vara så jävla mycket onödigt skit att färdigställa i skolan. Vad fan tror de om mig egentligen? Ska de döda den lilla kreativitet man har kvar så att man med all säkerhet blir arbetslös sen? Nej, idag när de är första maj ska vi hedra sossarna, jaa, döda min kreativitet så att jag inte får något jobb och ge mig era jävla skitbidrag. Jag lever fan hellre på råttor än att ta emot sossebidrag. Tacka vet jag alliansen som vill främja arbete. Det är good shit.

♥ Prestationsångest. Vem fan uppfann den?


♥ Att jag är så urusel på att säga följande;
          "nej, jag har faktiskt inte tid"
          "nej, jag vill inte, jag har bättre saker för mig"
          "nej, du är en jävla idiot och du kan gå och döööö....."


♥ Manshelveten. What's wrong with them? Jag bara avskyr typer som inte kan säga saker rakt ut, utan bara mesar runt. Slemproppar som stoppar upp min vardag.  Egentligen är det likadant med tjejer, men jag känner inte så många. Värst är det med ladsen. Det ska vara raka rör och inget jävla vel. Slösa inte med min extremt dyrbara tid. Och jag uppskattar faktiskt inte typer som bara vill ha mig för hur jag ser ut. Jag är faktiskt smart också. Get off me!

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att jag är inte mer än människa, och jag kan inte göra allt alltid. Jag vill vara ensam och ta det lugnt också, för det behöver jag. Gör gärna roliga saker med mig, men säger jag att jag inte har tid så har jag inte det... Det bästa man kan göra som min vän är att finnas och lyssna. För jag finns här för er, alltid. Don't forget. Jag uppskattar er.


Satans jävla åldersfuck...

Guten kväll. Idag har jag tagit det stora beslutet att aldrig någonsin tala om min ålder för någon igen (jaja, okej för dörrvakter och passkontroll..). Vill man veta får man fråga någon annan. Anledningen till detta drastiska beslut är att jag upplever en negativ diskriminering (det finns positiv diskriminering) när jag berättar hur gammal jag är. Folk tror genast att jag är omogen, men jag vägrar att bli placerad i ett satans jävla åldersfack. Kan folk inte lära känna en innan de kommer med sina jävla utläggningar om hur man är och ska/borde vara?

Jag tillhör typen som föredrar att umgås med äldre folk (lägsta ålder ca min egen ålder+5 år), och om jag berättar det för någon så möts jag direkt av stirrande ögon och öppna munnar.. Jag vill helst inte se vad du åt till frukost. Varför är det så jävla konstigt? Man vill väl ha något utbyte med folket man träffar? Jag blir så besviken när folk dömer mig för hur gammal jag är. Förändrar det något? Nooo... Ålder är bara ett jävla skitbegrepp, till för sådana som är sysslolösa och har bäst-föredatum som största hobby. Jag avskyr ålder!! Berätta helst inte hur gammal du är för även jag kan göra en vrång bedömning på hur Du är om jag får veta din ålder. Jag är en lika hemsk skit som alla andra. Men jag förkastar det så gott jag kan iallafall.. Jag ska nog starta en anti-åldersekt. Vem vill joina? Kom gärna med namnförslag.
Jag förklarar mig härmed ålderslös.